پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا


تغذیه ورزشی بالینی = Clinical sports nutrition


تغذیه ورزشی بالینی = Clinical sports nutrition
نویسنده : برک - لوییزدیکین - ویکی
مترجم : نقی‌یی - محمدرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۴/۰۵
رده دیویی : ۶۱۳.۲۰۲۴۷۹۶
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۸۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۳۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۷۱۳-۱۸-۱

در نوشتار حاضر طی 17فصل, جنبه‌های گوناگون تئوری تغذیه ورزشی, شیوه‌های عملی و تجربی تغذیه بهینه ورزشکاران, همچنین شیوه‌های پیشگیری و درمان مشکلات مرتبط با تغذیه تشریح می‌شود .عناوین فصل‌های کتاب عبارت‌اند از :((فیزیولوژی و متابولیسم ورزشی)), ((تغذیه در فعالیت و تمرین)), ((ارزیابی وضعیت تغذیه‌ای ورزشکاران)), ((اضافه وزن)), ((نیازهای پروتئینی برای تمرینات و بدنسازی)), ((نیازهای کربوهیدراتی در تمرینات و فعالیت)), ((مکمل‌های رژیمی و مواد نیروزای تغذیه‌ای در ورزش)), ((افراط گرایی رژیمی و ناسازئی‌های خوراکی در ورزشکاران)), ((تغذیه رقابتی (مسابقه) آماده‌سازی و بازیافت)), ((دریافت غذا و مایع در بین مسابقه)), ((فقر آهن در ورزشکاران :شناسایی پیشگیری و درمان رژیمی)), ((آمنوره ورزشی, استئوپنی, شکستکی استرس و کلیسم)), ((ورزشکاران گیاهخوار)), ((ورزش بانوان در دوران بارداری و شیردهی)), ((نیازهای ویژه برای کودکان و نوجوانان ورزشکار)), ((ورزشکاران دیابتی)) و ((نیازهای ویژه :ورزشکاران با مشکلات پزشکی)) .