پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا


کربوهیدرات‌های خوب, کربوهیدرات‌های بد


کربوهیدرات‌های خوب, کربوهیدرات‌های بد
نویسنده : برانی - جوهانارائو - لیندا
مترجم : منجمی - علیرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۹/۰۲
رده دیویی : ۶۱۳.۲۵
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۰۲
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : RM۲۲۲/۲/ب۳۷۵ک۴
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۳۰۰
شابک : ۹۶۴-۴۵۶-۹۲۱-۰

در این کتاب به زبان ساده فواید و آثار کربوهیدرات‌های مفید, ذیل این عناوین تشریح گردیده است: 'مفهوم رژیم غذایی متعادل', 'کربوهیدرات‌ها چگونه عمل می‌کنند', 'غذاهای دارای انرژی‌زایی فورانی و تدریجی', 'شاخص گلیسمیک راهی برای ارزیابی کربوهیدرات‌ها', 'قند خون خود را کنترل کنید', 'کربوهیدارت‌های خوب, کلید سلامتی قلب', 'کربوهیدارت‌های خوب برای کودکان', 'کربوهیدرات‌های خوب برای حداکثر کارآیی' و 'کربوهیدرات‌های مناسب را برای خود انتخاب کنید'.