دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
خورش کاری
● مواد لازم:
▪ پیاز: ۲ عدد
▪ روغن مایع: چهار قاشق غذاخوری
▪ مرغ درشت: یك عدد
▪ پودر كاری: یك قاشق مرباخوری
▪ آلو بخارایی: ۱۵۰ گرم
▪ كشمش پلویی: ۵۰ گرم
▪ نمك و فلفل به مقدار لازم
● طرز تهیه:
ابتدا باید آلو بخارایی را در مقداری آب نیمگرم به مدت چند ساعت خیس كنید. سپس مرغ راتمیز كنید، بشویید و به قطعهقطعه كنید. آن گاه پیازرا خرد كنید و در روغن تفت دهید سپس نمك وفلفل به آن اضافه كنید و پودر كاری را روی آنبپاشید. پس از این مرحله یك لیوان آب روی آنبریزید و بگذارید به جوش بیاید، آنگاه آلوبخارایی را به موادتان اضافه كنید، پس از این كهمایهتان جوش آمد قطعات مرغ را هم اضافه كنیدو بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت یك ساعت ونیم الی دو ساعت بپزد.
در پایان زمان پخت، كشمش را كمی تفتدهید و روی خورش بریزید و با برنج میل كنید.
منبع : خانواده سبز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
دولت علی شمخانی مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان حجاب دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران انتخابات افغانستان گشت ارشاد رئیس جمهور
تهران شورای شهر سلامت هواشناسی شورای شهر تهران شهرداری تهران پلیس قتل فضای مجازی سیل کنکور وزارت بهداشت
دلار تورم خودرو قیمت دلار مالیات قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا مسکن ایران خودرو سایپا
سریال نون خ پیمان معادی تئاتر تلویزیون فیلم سینمای ایران سینما بازیگر موسیقی سریال پایتخت ازدواج
سازمان سنجش خورشید
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه اوکراین حماس ترکیه نوار غزه عراق
فوتبال استقلال ایران پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی باشگاه پرسپولیس سپاهان جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور
هوش مصنوعی اپل آیفون ماه تبلیغات فناوری ناسا گوگل نخبگان مریخ
خواب موز کاهش وزن بارداری دندانپزشکی آلزایمر روغن حیوانی