دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
پنج راه دوری از سرطان
عموماً برخی از روش های جلوگیری از ابتلا به سرطان شناخته شده تر هستند. مانند ترک سیگار که می دانیم عامل بیش از یک چهارم مرگ های ناشی از سرطان است و یا دوری از الکل که شانس سرطان دهان، سینه و چندین نوع سرطان دیگر را افزایش می دهد و یا کم کردن وزن و نظایر آن. دکتر لوسی راتکیز پنج روش ضدسرطان که کمتر شناخته شده است را این گونه بیان می کند.
۱) خوردن متناوب و مکرر بروکلی، گل کلم و کلم (قرمز یا سفید). متخصصان اخیراً دریافته اند که مواد شیمیایی درون این سبزیجات می تواند ترمیم DNA را در سلول ها تقویت کند و از این راه سرطانی شدن سلول ها را متوقف سازد.
۲) خواب شبانه خوب و کافی. طبق تحقیقات اخیری که در امریکا با حضور ۱/۱ میلیون شرکت کننده به عمل آمده است، افرادی که هفت ساعت خواب شبانه دارند، نسبت به آنهایی که کمتر و یا بیشتر در هر شب می خوابند، کمتر از سرطان می میرند. محققان معتقدند که برای کشف دلیل این مساله تحقیقات بیشتری لازم است اما هفت ساعت خواب در شب بسیار کمک کننده است.
۳) ورزش کردن. شواهد نشان می دهد که ورزش و تمرینات فیزیکی اثری ضدسرطان دارد. تحقیقات نشان می دهد که فعالیت و تحرک بدنی سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و احتمالاً سرطان سینه می شود که این دو نوع سرطان بعد از سرطان ریه کشنده ترین سرطان ها محسوب می شوند. فعالیت های فیزیکی به طور منظم سبب بهتر کار کردن روده می شود و خطر ابتلا به سرطان را از ۴۰ درصد به ۲۵ درصد کاهش می دهد. همچنین اگر ساعاتی در هفته را به طور منظم به فعالیت بدنی و یا ورزش اختصاص دهید خطر ابتلا به سرطان سینه بین ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش می یابد.
۴) حذف چربی های اشباع شده از برنامه غذایی. تحقیقات وسیعی در اروپا بر روی تغذیه و سرطان انجام شده است که در این تحقیقات طی مدت ده سال برنامه غذایی بیش از پانصد هزار نفر در سراسر اروپا را بررسی کردند و با مطالعه روی ۱۳هزار زن دریافتند که حذف چربی های اشباع شده (مانند محصولات لبنی پرچرب، غذاهای فرآوری شده، چرب و...) از برنامه غذایی می تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را به نصف کاهش دهد. همچنین زنانی که چربی های اشباع شده بیشتری در برنامه غذایی خود دارند یعنی بیشتر از ۹۰ گرم در روز نسبت به زنانی که کمتر از ۴۰ گرم در روز از این چربی ها استفاده می کنند، دو برابر بیشتر در معرض سرطان سینه قرار دارند.
۵) کم کردن گوشت قرمز. در این تحقیقات همچنان نشان داده شده است که بین سرطان روده و مصرف گوشت های فرآوری شده و یا گوشت قرمز ارتباط وجود دارد. در واقع خطر ابتلا به سرطان روده برای افرادی که متناوباً و حداقل ۱۶۰ گرم در روز گوشت قرمز و یا گوشت فرآوری شده مصرف می کنند سه برابر افرادی است که کمتر از ۲۰ گرم در روز از این نوع گوشت می خورند.
منبع؛ گاردین
ترجمه: فرانک باجلان
منبع : روزنامه اعتماد
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
آمریکا ایران خلیج فارس مجلس شورای اسلامی مجلس دولت شورای نگهبان دولت سیزدهم افغانستان جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد جنگ
هواشناسی شهرداری تهران تهران چین شورای شهر دستگیری پلیس قتل فضای مجازی سیل وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو خودرو مالیات دلار بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا تورم مسکن سایپا
سریال پایتخت بهاره رهنما قرآن تلویزیون تئاتر فیلم سریال سینمای ایران موسیقی کتاب سینما قرآن کریم
سازمان سنجش انتخاب رشته باتری
اسرائیل فلسطین رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه روسیه اوکراین حماس نوار غزه ترکیه طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا
فوتبال استقلال پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی سپاهان باشگاه پرسپولیس تراکتور جام حذفی آلومینیوم اراک وحید شمسایی
تسلا ایلان ماسک هوش مصنوعی اپل تبلیغات آیفون ناسا فناوری گوگل مریخ
سازمان غذا و دارو سرطان طول عمر خواب دندانپزشکی آلزایمر بارداری مالاریا روغن حیوانی