جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


اصول فرآوری شیر و فرآورده‌های شیری


اصول فرآوری شیر و فرآورده‌های شیری
کد کتاب : ۱۳۱۳۹۴۲
نویسنده : محسن قدس‌روحانی
محل نشر : کرج
تاریخ نشر : ۸۶۰۴۰۴
رده دیویی : ۶۳۷.۱
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۷۸
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۲۰-۰۶۳-۶
موضوع : شیر,لبنیات - تولید