پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا


دستور تهیه دسر


دستور تهیه دسر
کد کتاب : ۱۳۹۳۸۱۰
نویسنده : شرکت صنایع غذایی دراژه
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۸۷۰۸۰۷
رده دیویی : ۶۴۱.۵
قیمت : ۵۰۰۰۰
قطع : خشتی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۷۶
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۷۸-۹۶۴-۹۵۴۸۷-۴-۶
موضوع : دسرها - راهنمای آموزشی