یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

جانشین های شیر


جانشین های شیر
محصولاتی که جانشین مناسبی برای شیر در نظر گرفته می شوند شامل; سویا، برنج و بادام هستند. «شیرسویا» یکی از بهترین جایگزین های شیر در صنعت غذائی است. انواع مختلف شیرسویا در شکلات، وانیل و چای سبز نیز وجود دارد. در شیرسویا هیچگونه کلسترولی وجود نداشته و درجه بالائی از کلسیم، ویتامین B و D را دارا است. چون سویا یکی از آلرژی زا ترین غذاها است، سعی کنید مقدار آن را در رژیم های غذایی تان کم کنید. شیربرنج با برنج قهوه ای درست می شود و نسبت به شیر گاو میزان پروتئین کمتر و کربوهیدرات بالاتری را داراست ولی هیچ کلسترولی را ندارد.
شیربادام با بادام های زمینی تهیه می شود و میزان کمتری پروتئین و کلسیم را دارا است در حالت کلی می توان گفت که شیرهای غیرلبنی، ویتامین ها و موادمعدنی را دارا هستند و همچنین می توان از شکلات و وانیل در آن استفاده کرد. اگر شما طعم شیر را دوست ندارید می توانید آن را تبدیل به ماست کرده و بصورت پودینگ از آن استفاده نمائید که در این صورت میزان کلسیم آن نیز حفظ می شود.
منبع : روزنامه ابتکار