یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا


تغذیه پیشگیری و درمانی


تغذیه پیشگیری و درمانی
مترجم : کوهی‌کمالی - داریوش
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۳/۰۱
رده دیویی : ۶۱۳.۲
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۹۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۹۴۲-۱۰-۱

در ابتدای کتاب, جدول‌هایی مربوط به ویتامین‌های موجود در انواع غذاهای مختلف به چاپ رسیده, سپس درباره شیوه ارزیابی وضعیت تغذیه‌ای و مراحل مختلف آن توضیحاتی داده شده است .این مراحل عبارت‌اند از1 :ـ تاریخچه رژیم غذایی و ارزیابی2 ;ـ اندازه‌های آنتروپومتریک3 ;ـ ارزیابی بیوشیمیایی4 ;ـ آزمون بدنی تغذیه .دستورالعمل‌های تغذیه‌ای به منظور پیش‌گیری یا درمان بعضی از بیماری‌ها مطالب پایانی کتاب را تشکیل می‌دهد .