جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


نیازهای غذایی شیرخواران و دستور تهیه غذاهای کمکی


تاریخ نشر : ۸۴۰۵۰۹
تیراژ : ۳۰۰۰
تعداد صفحه : ۸۰
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۴۹۶-۰۰۰-۹
رده دیویی : ۶۱۳.۲۰۸۳
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : رقعی
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : شیخ‌الاسلام - ربابه
نویسنده : کلاهدوز - فریبا

این کتاب با هدف آموزش کاربردی تغذیه تکمیلی در پنج فصل فراهم آمده در فصل نخست، نیازهای غذایی شیرخوار و حدود نیاز به مواد مغذی بازگو می‌شود. فصل دوم درباره‌ی اصول تغذیه است. در فصل سوم ارزش غذایی غذاهای کمکی متداول تشریح شده، فصل چهارم و پنجم به چگونگی شروع غذای کمکی و ارزیابی کفایت تغذیه‌ای شیرخوار با استفاده از کارت پایش رشد اختصاص دارد.