سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا


آشپزباشی ـ سال دوم، شمارهٔ ۱۹، مرداد ۱۳۸۷


▪ پیش‌غذا، سوپ، سالاد: ص ۲۰
▪ غذاهای خنک و سبک: ص ۲۰
▪ خاگینهٔ نیلوفر: ص ۲۲
▪ فتوش: ص ۲۳
▪ کوفتهٔ گوشت: ص ۲۴
▪ خوراک بلدرچین: ص ۲۵
▪ آبگوشت به و بادمجان: ص ۲۶
▪ کاناپس قارچ: ص ۲۷
▪ سفره ملل: ص ۲۸
▪ سیب‌زمینی تنوری: ص ۲۸
▪ خوراک سوسیس و اسفناج: ص ۲۹
▪ کرپ مرغ و قارچ: ص ۳۲
▪ کاسرول تن: ص ۳۳
▪ مرغ شکم پر: ص ۳۴
▪ آشپزی ویژه: ص ۳۶
▪ خوراک مرغ با سس پرتقال: ص ۳۶
▪ خوراک سبزیجات (غذای کودک): ص ۳۷
▪ تورتیلای ذرت: ص ۳۸
▪ پلوی مکزیکی: ص ۳۹
▪ شیرینی و دسر: ص ۴۲
▪ کلاس شیرینی‌پزی: ص ۴۲
▪ ترایفل توت‌فرنگی و نعناع: ص ۴۴
▪ کیک آلبالو با سس: ص ۴۶
▪ موس شکلات سفید و نعناع: ص ۴۸
▪ بستنی نعناع: ص ۵۰
▪ بستنی شاتوت: ص ۵۲
▪ بستنی پسته: ص ۵۴
▪ فالودهٔ طالبی: ص ۵۶
▪ پالودهٔ سیب: ص ۵۷
▪ سان‌شاین: ص ۵۸
▪ شربت سکنجبین و خیار: ص ۶۰
▪ نان همبرگر: ص ۶۲
▪ ژله با میوه: ص ۶۴
▪ لواشک زردآلو: ص ۶۵
▪ دیدنی‌ها و خواندنی‌ها: ص ۶۶
▪ آشپزخانهٔ کودک و نوجوان: ص ۶۶
▪ سفره‌آرائی: ص ۶۸
▪ آئین غذا خوردن در فرانسه: ص ۷۰
▪ آموزش سبد نان: ص ۷۲
▪ پاسخ به پیامک‌ها: ص ۷۴
▪ پرسش و پاسخ: ص ۷۶
▪ جدول: ص ۷۷
ماهنامه آشپزی
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت
مدیر مسئول: محمداسماعیل سعادت رهبری
سردبیر: سونیا پوریامین
مدیر اجرایی: پروین حسینی
محل انتشار: تهران
تلفن: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
فاکس: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
نشانی: تهران، خیابان ستارخان، بین توحید و باقرخان، کوچه ی اکبریان آذر، پلاک۴، واحد۴ شرقی
گستره توزیع: بین المللی
نشانی الکترونیک: ashpazbashi.maggmail.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)