یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
پلوی لوبیا با کوفته ریزه
● مواد لازم : ( ۴ تا ۶ نفر)
لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه
برنج ایرانی ۳ پیمانه
سویا ۲/۱ پیمانه
پیاز ۴عدد
روغن مایع ۲/۱ پیمانه
نمک، فلفل سیاه ۲ قاشق چایخوری – ۸/۱ قاشق چایخوری
زرچوبه - دارچین ۱ قاشق چایخوری – ۴/۱ قاشق چایخوری
پودرزعفران ۴/۱ قاشق چایخوری
آرد لپه ۲ قاشق غذاخوری
کره پاستوریزه گیاهی ۵۰ گرم
● طرزتهیه:
ابتدا لوبیا چشم بلبلی را ۲ ساعت خیس کرده و بعد می پزیم. ۳ عدد پیاز را سرخ کرده با زرچوبه و دارچین و زعفران و نمک و فلفل را همراه لوبیای پخته شده مخلوط می کنیم کنار می گذاریم و برنج را آبکش نموده وقتی دم کشید موقع کشیدن لا به لا و روی برنج را از مایه با لا توی دیس کشیده و دورتا دور آن را با کوفته ریزه تزئین می نمائیم.
● طرزآماده کردن سویا:
سویا را حدود ۱۰ دقیقه در آب سرد خیس می کنیم وقتی اضافه حجم پیدا کرد و نرم شد آب آنرا خالی کرده، سپس ۵ دقیقه با آب جوش می جوشانیم تا بوی ناخوشایند و مواد افزودنی آن گرفته شود. بعد آبکشی می کنیم و اضافی آب آنرا خوب می گیریم. در این حالت برای طبخ هر نوع غذا آماده است. در این دستور سویای آماده شده را با ۱ عدد پیاز چرخ می کنیم و نمک، فلفل، آرد لپه و زرچوبه را به آن اضافه کرده و خوب ورز می دهیم. توی دست گلوله های کوچک درست می کنیم و در روغن مایع که داغ شده سرخ می کنیم به شکل کوفته ریزه درمی آید.
لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه
برنج ایرانی ۳ پیمانه
سویا ۲/۱ پیمانه
پیاز ۴عدد
روغن مایع ۲/۱ پیمانه
نمک، فلفل سیاه ۲ قاشق چایخوری – ۸/۱ قاشق چایخوری
زرچوبه - دارچین ۱ قاشق چایخوری – ۴/۱ قاشق چایخوری
پودرزعفران ۴/۱ قاشق چایخوری
آرد لپه ۲ قاشق غذاخوری
کره پاستوریزه گیاهی ۵۰ گرم
● طرزتهیه:
ابتدا لوبیا چشم بلبلی را ۲ ساعت خیس کرده و بعد می پزیم. ۳ عدد پیاز را سرخ کرده با زرچوبه و دارچین و زعفران و نمک و فلفل را همراه لوبیای پخته شده مخلوط می کنیم کنار می گذاریم و برنج را آبکش نموده وقتی دم کشید موقع کشیدن لا به لا و روی برنج را از مایه با لا توی دیس کشیده و دورتا دور آن را با کوفته ریزه تزئین می نمائیم.
● طرزآماده کردن سویا:
سویا را حدود ۱۰ دقیقه در آب سرد خیس می کنیم وقتی اضافه حجم پیدا کرد و نرم شد آب آنرا خالی کرده، سپس ۵ دقیقه با آب جوش می جوشانیم تا بوی ناخوشایند و مواد افزودنی آن گرفته شود. بعد آبکشی می کنیم و اضافی آب آنرا خوب می گیریم. در این حالت برای طبخ هر نوع غذا آماده است. در این دستور سویای آماده شده را با ۱ عدد پیاز چرخ می کنیم و نمک، فلفل، آرد لپه و زرچوبه را به آن اضافه کرده و خوب ورز می دهیم. توی دست گلوله های کوچک درست می کنیم و در روغن مایع که داغ شده سرخ می کنیم به شکل کوفته ریزه درمی آید.
منبع : شبکه جهانی جام جم
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
دولت سیستان و بلوچستان جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی امام خمینی جنگ
آتش سوزی تهران وزارت بهداشت قتل شهرداری تهران پلیس سیل کنکور هواشناسی فضای مجازی سلامت زنان
خودرو دلار بازار سرمایه قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن تورم ایران خودرو
مهران مدیری سریال سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت کیومرث پوراحمد فیلم ترانه علیدوستی کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه جنگ غزه رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی سپاهان آلومینیوم اراک فوتسال تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا سامسونگ فناوری اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل