شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
ته چین اسفناج
مواد لازم :
برنج ۴ پیمانه
گوشت بره ۶۰۰ گرم
روغن ۲/۱-۱ پیمانه
ماست ۲/۱-۱ پیمانه
زرده تخم مرغ ۵ عدد
زعفران ۱ قاشق چایخوری
اسفناج ۲ کیلو
نمک و فلفل به میزان لازم
پیازداغ ۴ قاشق سوپخوری
گرده غوره ۱ قاشق سوپخوری ( ویا درصورت نبودن گردغوره ۲۰۰ گرم آلو
آب گوشت ۲/۱ پیمانه
طرزتهیه:
۱- ابتدا گوشت را با کمی نمک و فلفل و زرچوبه و یک عدد پیاز می گذاریم تا بپزد.
۲- برنج را شسته و آن را به مدت ۲ ساعت خیس کنید سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.
۳- درصورتیکه خواستید از آلو استفاده نمایید آن را بشویید و بعد یک جوش بدهید سپس هسته های آن را خارج نموده و کنار بگذارید.
۴- اسفناج ها را شسته و خرد نمایید و بعد بگذارید بپزد و بعد با کمی روغن آن را تفت دهید و بعد پیازداغ را به آن اضافه کرده و کمی نمک و فلفل بزنید و گردغوره را نیز در این مرحله اضافه نمایید و یا آلو را اضافه نمایید.
۵- اکنون زرده تخم مرغ، ماست، نمک و فلفل + آب گوشت و زعفران حل شده را با هم در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید و بعد روغن را به آن اضافه نمایید به اندازه ۲/۱ پیمانه از مایه را برداشته و کناربگذارید و بعد برنج را اضافه کنید.
۶- یک ظرف مناسب را انتخاب کرده کف و دیواره آن را چرب کرده یک لایه از مایه برنج را کف ظرف ریخته بعد یک لایه از مایه اسفناج را می ریزیم و بعد گوشت را روی آن می گذاریم و بعد مایه برنج را اضافه می کنیم و با قاشق سطح ته چین را صاف می کنیم ۲/۱ از مایه ماست و زرده را که کنار گذاشته بودیم را روی ته چین ریخته همین طور کمی روغن روی آن می ریزیم ( با قاشق ) و روی ظرف را فویل می کشیم یا درب آن را می گذاریم و بعد در فر ۳۵۰ درجه به مدت ۲ ساعت می پزیم و بعد با ماست چکیده و زرشک و خلال پسته آن را تزئین نمایید.
برنج ۴ پیمانه
گوشت بره ۶۰۰ گرم
روغن ۲/۱-۱ پیمانه
ماست ۲/۱-۱ پیمانه
زرده تخم مرغ ۵ عدد
زعفران ۱ قاشق چایخوری
اسفناج ۲ کیلو
نمک و فلفل به میزان لازم
پیازداغ ۴ قاشق سوپخوری
گرده غوره ۱ قاشق سوپخوری ( ویا درصورت نبودن گردغوره ۲۰۰ گرم آلو
آب گوشت ۲/۱ پیمانه
طرزتهیه:
۱- ابتدا گوشت را با کمی نمک و فلفل و زرچوبه و یک عدد پیاز می گذاریم تا بپزد.
۲- برنج را شسته و آن را به مدت ۲ ساعت خیس کنید سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.
۳- درصورتیکه خواستید از آلو استفاده نمایید آن را بشویید و بعد یک جوش بدهید سپس هسته های آن را خارج نموده و کنار بگذارید.
۴- اسفناج ها را شسته و خرد نمایید و بعد بگذارید بپزد و بعد با کمی روغن آن را تفت دهید و بعد پیازداغ را به آن اضافه کرده و کمی نمک و فلفل بزنید و گردغوره را نیز در این مرحله اضافه نمایید و یا آلو را اضافه نمایید.
۵- اکنون زرده تخم مرغ، ماست، نمک و فلفل + آب گوشت و زعفران حل شده را با هم در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید و بعد روغن را به آن اضافه نمایید به اندازه ۲/۱ پیمانه از مایه را برداشته و کناربگذارید و بعد برنج را اضافه کنید.
۶- یک ظرف مناسب را انتخاب کرده کف و دیواره آن را چرب کرده یک لایه از مایه برنج را کف ظرف ریخته بعد یک لایه از مایه اسفناج را می ریزیم و بعد گوشت را روی آن می گذاریم و بعد مایه برنج را اضافه می کنیم و با قاشق سطح ته چین را صاف می کنیم ۲/۱ از مایه ماست و زرده را که کنار گذاشته بودیم را روی ته چین ریخته همین طور کمی روغن روی آن می ریزیم ( با قاشق ) و روی ظرف را فویل می کشیم یا درب آن را می گذاریم و بعد در فر ۳۵۰ درجه به مدت ۲ ساعت می پزیم و بعد با ماست چکیده و زرشک و خلال پسته آن را تزئین نمایید.
منبع : شبکه جهانی جام جم
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس حجاب دولت دولت سیزدهم رئیسی رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی گشت ارشاد توماج صالحی جمهوری اسلامی ایران
تهران قتل شهرداری تهران سیل کنکور هواشناسی وزارت بهداشت پلیس سلامت سازمان سنجش زنان سازمان هواشناسی
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو بازار خودرو دلار قیمت طلا مسکن سایپا بانک مرکزی ارز ایران خودرو تورم
سینمای ایران سینما کیومرث پوراحمد سریال پایتخت سریال تلویزیون موسیقی رهبر انقلاب قرآن کریم فیلم ترانه علیدوستی مهران مدیری
کنکور ۱۴۰۳ اینترنت عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال جام حذفی آلومینیوم اراک فوتسال بازی تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا سپاهان
هوش مصنوعی سرطان نخبگان سامسونگ اپل فناوری ناسا الماس بنیاد ملی نخبگان مریخ ربات
سازمان غذا و دارو کاهش وزن بارداری هندوانه مالاریا آلزایمر زوال عقل