پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
اسفناج
اسفناج یک سبزی بسیار مفید و ثمربخش میباشد. این سبزی دارای مقادیر زیادی بتاکاروتن که یک ماده آنتیاکسیدنت است، میباشد و چنانچه با هویج خورده شود تبدیل به یک عامل ضدسرطان نیرومند میگردد. در هر صد گرم اسفناج ۳۶ میلیگرم بتاکاروتن وجود دارد.
خوردن اسفناج برای افرادی که سیگار میکشند و یا قبلاً سیگار میکشیدند در مبارزه با سرطان بسیار مفید واقع میشود. اسفناج دارای مقادیر قابل توجهی ویتامین C، ویتامین A، آهن و پتاسیم میباشد و علاوه بر مواد موجود دارای عناصری است که ضدسرطان نیز میباشد. در اسفناج مقادیری اسید اگزالیک وجود دارد که ممکن است با کلسیم ترکیب شده و سنگ اگزالات کلسیم را بهوجود آورد در نتیجه برای افرادی که کلیه سنگساز دارند مفید نیست. برای پختن اسفناج، آب لازم نیست و فقط بایستی پس از شستن و خرد کردن برگها، آن را در دیگ ریخته و حرارت داد.
منبع : ماهنامه طمطراق
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل آمریکا روز معلم رهبر انقلاب معلمان مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم
زلزله تهران فضای مجازی شهرداری تهران سیل پلیس قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سلامت دستگیری وزارت بهداشت
قیمت خودرو خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا دلار بانک مرکزی سایپا ایران خودرو کارگران روز کارگر حقوق بازنشستگان
مسعود اسکویی تلویزیون رضا عطاران سریال سینمای ایران سینما فیلم دفاع مقدس رسانه ملی
دانشگاه علوم پزشکی انتخاب رشته مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه فلسطین چین روسیه حماس نوار غزه ترکیه عربستان یمن اوکراین
پرسپولیس فوتبال سپاهان استقلال تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی همراه اول شبکه های اجتماعی دبی اینستاگرام تبلیغات اپل گوگل وزیر ارتباطات ناسا
خواب فشار خون کبد چرب کاهش وزن دیابت ویتامین قهوه داروخانه