پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

اسفناج


اسفناج
اسفناج یک سبزی بسیار مفید و ثمربخش می‌باشد. این سبزی دارای مقادیر زیادی بتاکاروتن که یک ماده آنتی‌اکسیدنت است، می‌باشد و چنانچه با هویج خورده شود تبدیل به یک عامل ضدسرطان نیرومند می‌گردد. در هر صد گرم اسفناج ۳۶ میلی‌گرم بتاکاروتن وجود دارد.
خوردن اسفناج برای افرادی که سیگار می‌کشند و یا قبلاً سیگار می‌کشیدند در مبارزه با سرطان بسیار مفید واقع می‌شود. اسفناج دارای مقادیر قابل توجهی ویتامین C، ویتامین A، آهن و پتاسیم می‌باشد و علاوه بر مواد موجود دارای عناصری است که ضدسرطان نیز می‌باشد. در اسفناج مقادیری اسید اگزالیک وجود دارد که ممکن است با کلسیم ترکیب شده و سنگ اگزالات کلسیم را به‌وجود آورد در نتیجه برای افرادی که کلیه سنگ‌ساز دارند مفید نیست. برای پختن اسفناج، آب لازم نیست و فقط بایستی پس از شستن و خرد کردن برگ‌ها، آن را در دیگ ریخته و حرارت داد.
منبع : ماهنامه طمطراق