یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
کیک سیب
- مواد لازم:
تخم مرغ: ۴ عدد، شکر: یک و نیم لیوان، آرد: دو و نیم لیوان، شیر: ۱ لیوان، وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری، روغن مایع: ۱ لیوان سرخالی، بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری، دارچین: ۲ قاشق چایخوری، سیب ورقه شده: ۲ عدد
- طرز تهیه:
ابتدا فر را روشن میکنیم تا گرم شود. تخم مرغ و شکر و وانیل را خوب بههم میزنیم تا پف کند و سفید شود. بعد آرد، بکینگ پودر و شیر را کم کم اضافه میکنیم و در آخر روغن را میافزائیم. در ته ظرفی که قرار است کیک را در آن طبخ کنیم کاغذ روغنی پهن میکنیم، سیبهای ورقه شده را میچینیم و رویشان را با دارچین میپوشانیم. مایع کیک را آهسته روی سیبها میریزیم. توجه داشته باشید که ظرف کیک باید حدود ۲ سانت خالی بماند تا جای کافی برای پف کردن کیک وجود داشته باشد. ظرف کیک را داخل فر قرار میدهیم و با درجهٔ ۲۰۰ درجهٔ سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه میگذاریم بپزد. در پایان ۴۵ دقیقه اگر خواستیم امتحان کنیم که کیک پخته یا نه، یک خلال دندان یا چوب کبریت داخل کیک فرو میکنیم. اگر چیزی به آن نچسبید یعنی کیک پخته است در غیر این صورت چند دقیقهٔ دیگر به زمان پخت اضافه میکنیم. فراموش نکنید قبل از اینکه زمان پخت کامل شود در فر را باز نکنید چون پف کیک میخوابد.
تخم مرغ: ۴ عدد، شکر: یک و نیم لیوان، آرد: دو و نیم لیوان، شیر: ۱ لیوان، وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری، روغن مایع: ۱ لیوان سرخالی، بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری، دارچین: ۲ قاشق چایخوری، سیب ورقه شده: ۲ عدد
- طرز تهیه:
ابتدا فر را روشن میکنیم تا گرم شود. تخم مرغ و شکر و وانیل را خوب بههم میزنیم تا پف کند و سفید شود. بعد آرد، بکینگ پودر و شیر را کم کم اضافه میکنیم و در آخر روغن را میافزائیم. در ته ظرفی که قرار است کیک را در آن طبخ کنیم کاغذ روغنی پهن میکنیم، سیبهای ورقه شده را میچینیم و رویشان را با دارچین میپوشانیم. مایع کیک را آهسته روی سیبها میریزیم. توجه داشته باشید که ظرف کیک باید حدود ۲ سانت خالی بماند تا جای کافی برای پف کردن کیک وجود داشته باشد. ظرف کیک را داخل فر قرار میدهیم و با درجهٔ ۲۰۰ درجهٔ سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه میگذاریم بپزد. در پایان ۴۵ دقیقه اگر خواستیم امتحان کنیم که کیک پخته یا نه، یک خلال دندان یا چوب کبریت داخل کیک فرو میکنیم. اگر چیزی به آن نچسبید یعنی کیک پخته است در غیر این صورت چند دقیقهٔ دیگر به زمان پخت اضافه میکنیم. فراموش نکنید قبل از اینکه زمان پخت کامل شود در فر را باز نکنید چون پف کیک میخوابد.
منبع : نشریه بهکام
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات انتخابات مجلس مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور وزارت کشور رئیس جمهور رئیسی رهبر انقلاب
ایران زلزله تهران هواشناسی سیل شهرداری تهران فضای مجازی سازمان هواشناسی پلیس بارش باران قتل آموزش و پرورش
خودرو افغانستان حقوق بازنشستگان قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو گاز ایران خودرو بانک مرکزی نمایشگاه نفت بازار خودرو مالیات
نمایشگاه کتاب رضا عطاران نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون کتاب سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سریال مهران مدیری کتابخوانی تئاتر
فناوری اینترنت
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه اسرائیل جنگ غزه آمریکا حماس روسیه سازمان ملل رفح اوکراین نوار غزه
پرسپولیس فوتبال لیگ برتر استقلال هوادار لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بازی
شفق قطبی ایلان ماسک اپل طوفان خورشیدی ناسا گوگل مایکروسافت هوش مصنوعی فیبرنوری ماهواره
استرس فشار خون بارداری شیر زایمان آسم