جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
املت اسفناج
املت اسفناج، یکی دیگر از غذاهای حاوی سبزیجات است که به عنوان شامی سبک و سالم میتواند مورد استفاده قرار گیرد.
● مواد لازم:
▪ ۹۰ گرم یا سهچهارم پیمانه آرد گندم
▪ یک عدد تخممرغ [خواص تخممرغ]
▪ دوسوم پیمانه ماست
▪ ۳ قاشق سوپخوری آب
▪ یک قاشق سوپخوری روغن
▪ ۵۰۰ گرم برگ اسفناج (آبپز و کوبیده شود) [خواص میوه و سبزی]
▪ نوک قاشق جوز هندی رندهشده
▪ نمک و فلفل، به مقدار لازم
● مواد لازم داخل املت:
▪ یک قاشق سوپخوری روغن مایع
▪ ۳ عدد پیازچه
▪ ۲۲۵ گرم یا یک پیمانه خامه
▪ ۴ قاشق سوپخوری ماست شیرین
▪ ۹۰ گرم یا سهچهارم پیمانه پنیر پیتزایی رندهشده
▪ یک عدد تخممرغ (آرام زده شود)
▪ ۱۲۵ گرم یا یک پیمانه گردو [خواص گردو]
▪ ۲ قاشق سوپخوری جعفری خردشده
▪ نوک قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه:
۱) آرد را الک کرده و با مقداری نمک مخلوط کنید. در ظرف دیگری تخممرغ، ماست و آب و روغن را با هم مخلوط کنید؛ سپس مخلوط آرد و نمک را کمکم به آن اضافه کرده و هم بزنید.
پوره اسفناج (اسفناج کوبیده شده) را نیز به همراه فلفل و جوز هندی به این مواد بیفزایید. به این ترتیب، مایه املت آماده میشود.
۲ ) برای درستکردن مواد داخل این املت، روغن را در تابه نچسبی ریخته و پیازچه را در آن کمی تفت دهید؛ پس از آن در ظرف دیگری خامه، ماست شیرین و نیمی از پنیر پیتزا را با هم مخلوط کرده و سپس تخممرغ زدهشده را همراه گردو و جعفری خردشده به آن اضافه کنید. حالا این مخلوط را با نمک و فلفل قرمز، مزهدار کنید.
۳ ) کمی روغن در تابه گرد کوچک و نچسبی بریزید و روی شعله اجاقگاز داغ کنید و باتوجه به اندازه تابه چند قاشق سوپخوری از مایه املت را در روغن داغ بریزید و تابه را کمی تکان دهید تا لایهای از مایه در کف ظرف پخش شود.
حرارت دادن را تا ۳ دقیقه یا تا زمانی که حبابهایی در مرکز املت ظاهر شود، ادامه دهید. حالا آن را برگردانده و روی دیگر را نیز ۲۰ دقیقه سرخ کنید. پس از آن، املت را به بشقابی منتقل کرده و با لایهای از فویل آلومینیوم روی آن را بپوشانید تا گرم بماند. سپس بقیه املتها را به همین ترتیب درست کنید.
۴ ) حالا مواد داخل املت را داخل نیمهای از هرکدام از املتها ریخته و نیمه خالی آن را روی مواد برگردانده و دوباره یکبار دیگر تا کنید. این کار را درمورد همه املتها انجام دهید؛ سپس یک عدد پیرکس گود را چرب کرده و املتها را کف آن بچینید و بقیه پنیر پیتزا را روی آنها بریزید.
پس از آن، ظرف حاوی املتها را به مدت یک ربع داخل فر (با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد) قرار دهید.
منبع : همشهری آنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات عراق احمد وحیدی حسن روحانی حجاب مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی مجلس رهبر انقلاب شهید مطهری رسانه
ایران هواشناسی سیل آتش سوزی یسنا تهران روز معلم قوه قضاییه پلیس معلم شهرداری تهران آموزش و پرورش
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا دولت سیزدهم مالیات طلا بازار خودرو قیمت دلار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ایران خودرو
مهران غفوریان موسیقی تلویزیون سریال عمو پورنگ ساواک سینمای ایران عفاف و حجاب تبلیغات مسعود اسکویی سینما دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه جنگ غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر تراکتور جواد نکونام لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا
ناسا هوش مصنوعی فناوری اپل گوگل اینستاگرام تلفن همراه کولر
طب سنتی خواب فشار خون کبد چرب دیابت