پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا


میکربهای بیماریزا در مواد غذایی و اپیدمیولوژی بیماریهای غذائی


میکربهای بیماریزا در مواد غذایی و اپیدمیولوژی بیماریهای غذائی
نویسنده : رضویلر - ودود
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۲/۲۰
رده دیویی : ۶۶۴.۰۰۱۵۷۹
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۲۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : QR۱۱۵/ر۶م۹
نوبت چاپ : ۲
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۳-۴۱۳۸-X