شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
خورش کدو حلوایی با آلو
● مواد لازم:
▪ گوشت مغز ران یا ماهیچه، نیم کیلو بدون استخوان یا ۷۵۰ گرم با استخوان
▪ پیاز سرخ کرده، ۳ قاشق سوپخوری
▪ کدو حلوایی، ۵/۱ کیلوگرم
▪ آلوی خشک، ۲۰۰ گرم
▪ آبلیمو، ۳ قاشق سوپخوری
▪ شکر، ۴ قاشق سوپخوری
▪ زعفران و رب گوجهفرنگی، به مقدار کم
▪ روغن، به مقدار لازم
▪ نمک و فلفل، به مقدار لازم
● روش تهیه:
گوشت را پس از شستن تکهتکه میکنیم و با پیاز سرخ شده تفت میدهیم. بعد ۴ لیوان آب در آن میریزیم و میگذاریم تا با حرارت ملایم بپزد. آلو را میشوییم و در ظرف قبلی میریزیم تا بپزد.
نمک، فلفل، آبلیمو، شکر، زعفران حل شده و ربگوجهفرنگی را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا خورش خوب جا بیفتد. کدو را پس از شستن به قطعات منظم خرد میکنیم، دو طرف آن را در روغن سرخ میکنیم و آن را روی خورش میچینیم یا در ظرف جداگانه روی آتش میگذاریم. کمی از سس خورش را روی آن میریزیم تا چند جوش بزند ولی کدو له نشود
منبع : روزنامه اطلاعات
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انگلیس انتخابات دولت حجاب مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم چین روز معلم رهبر انقلاب نیکا شاکرمی
سیل ایران هواشناسی آتش سوزی سازمان هواشناسی شهرداری تهران هلال احمر پلیس قوه قضاییه معلم آموزش و پرورش فضای مجازی
ترکیه خودرو تورم قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان بانک مرکزی
ساواک تلویزیون موسیقی سریال شهاب حسینی تبلیغات مسعود اسکویی سینمای ایران دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه حماس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر آتیلا حجازی علی خطیر باشگاه استقلال بازی لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی آیفون صاعقه موبایل گوگل ناسا عکاسی تلفن همراه مدیران خودرو
کبد چرب چای دیابت فشار خون طول عمر