دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
اثر ضدسرطانی ترکیبات رنگی میوه ها و سبزیجات
ترکیبات رنگی به نام آنتوسیانیدها که رنگ های قرمز ، ارغوانی و آبی میوه ها و سبزیجات را سبب می شوند به حفاظت در برابر سرطان کولون کمک می کنند. بررسی ها در موش آزمایشگاهی و نیز در سلول های سرطانی کولون انسان نشان داده است آنتوسیانین ها به میزان قابل ملاحظه ای از رشد سلول های سرطانی روده می کاهند.همچنین محققان دریافته اند در برخی موارد کمی تغییر ساختار ملکول های آنتوسیانین ، خواص ضد سرطانی آن را افزایش می دهد.محققان در تلاشند این ترکیبات را شناسایی کرده و دریابند کدامیک بهترین اثرات را بر سلامت اعمال می کنند.
منبع : مطالب ارسال شده
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
غزه ایران چین شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
اصفهان قتل سلامت شهرداری تهران تهران هواشناسی فضای مجازی سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران
خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران صدا و سیما دفاع مقدس مسعود اسکویی موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
اسرائیل رژیم صهیونیستی حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا جنگ اوکراین نوار غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید سپاهان بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس
اپل گوگل اینستاگرام آیفون مایکروسافت باتری ناسا عکاسی
کاهش وزن توت فرنگی سیگار فشار خون اعتماد به نفس کبد چرب