شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا


نگهداری مواد غذایی


نگهداری مواد غذایی
نویسنده : کولشرستا - اس.کا.
مترجم : صادقی‌علی‌آبادی - حجت‌اللهحمیدی‌اصفهانی - اکرمحمیدی‌اصفهانی - زهره
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۳/۲۲
رده دیویی : ۶۴۱.۴
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۰۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۲۱۶۳-۱-۶

این کتاب مشتمل است بر روش‌ها و ابزار نگهداری مواد غذایی که طی هشت بخش تنظیم شده است .در هر بخش این اطلاعات به چشم می‌خورد :((اهمیت نیاز به علم نگهداری مواد غذایی)), ((فساد مواد غذایی)), ((روش‌های نگهداری مواد غذایی)), ((اتمسفر مطلوب برای نگهداری غذا)), ((نگهداری میوه‌جات, سبزیجات و فرآورده‌های لبنی)), ((نگهداری طیور, ماهی و گوشت قرمز)), ((انبار مواد غذایی)) و ((حمل و نقل مواد غذایی)) .در پایان هر بخش پرسش‌هایی مطرح گردیده است .