چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
آب میوهها را باید در یخچال نگهداری کرد؟
نگهداشتن مواد غذایی در یخچال مدتهاست که برای جلوگیری از رشد میکروبها و فاسدشدن آنها به کار میرود
این کار رشد میکروبهای بالقوه بیماریزا را کند میکند و در عین حال جلوی خرابشدن رایحه، رنگ و قوام بسیاری از غذاها را میگیرد.
اغلب آب میوههایی که در بازار عرضه میشوند، پاستوریزه شدهاند تا باکتریهای بالقوه زیانبار در حین روند تولید کشته شوند.
تولیدکنندگان آب میوهای که فراوردههای خود را پاستوریزه نمیکنند، باید سایر شیوههای میکروبکشی مانند استفاده از پرتوهای ماورایبنفش یا ضدعفونی کردن پوست مرکبات قبل از فشردن آنها برای آبگیری را به کار برند.
مصرفکنندگان باید به کلمات "در یخچال نگهدارید" یا "پس از بازکردن در یخچال نگهدارید" روی برچسب آبمیوهها دقت کنند تا بدانند باید آن را در یخچال نگهداشت یا نه.
منبع : همشهری آنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران روز دختر دولت سیزدهم دولت رئیس جمهور مجلس شورای اسلامی رافائل گروسی انتخابات سید ابراهیم رئیسی رهبر انقلاب حجاب انتخابات مجلس
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران سلامت بارش باران آموزش و پرورش سیل شهرداری قوه قضاییه سازمان هواشناسی
گاز نمایشگاه نفت مالیات خودرو قیمت طلا قیمت خودرو مسکن قیمت دلار حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون فضای مجازی محمدمهدی اسماعیلی کتاب سینمای ایران سریال دفاع مقدس تئاتر موسیقی سینما
اینوتکس دانشجویان دانش بنیان
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل جنگ غزه فلسطین رفح حماس آمریکا روسیه حمله به رفح نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال استقلال پرسپولیس رئال مادرید لیگ برتر دورتموند ذوب آهن بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران
تبلیغات عیسی زارع پور اینترنت اپل سامسونگ ناسا آب گوگل مایکروسافت
سرطان سنگ کلیه هندوانه کبد چرب کمردرد اعتیاد ناباروری بیماران خاص بیمه سبزیجات