پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا


بازرسی و بهداشت گوشت


بازرسی و بهداشت گوشت
نویسنده : اوحدی‌نیا - حسن
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۲/۱۱
رده دیویی : ۶۶۴.۹۲۹۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۸۶۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۰۶۸۰-۰-۷

مسائل بهداشتی و بنیادی بازرسی دام‌های حلال گوشت به ویژه گاو و گوسفند مبحثی است که در این نوشتار شرح و بررسی می‌شود ;همچنین در کتاب به بازرسی سایر لاشه‌های کشتاری و بهداشت گوشت طیور اشارتی رفته است .((مشخص کردن سن و جنس حیوانات دارای مصرف غذایی انسان)), ((تشخیص مقایسه‌ای نسوج و اندام‌ها و موارد استفاده غذایی آن‌ها)), ((باکتری‌شناسی)), ((بیماری‌های حاصله از تک یاخته‌ها)), ((تغییرات بعد از مرگ در گوشت)) و ((خنک کردن گوشت)) برخی مباحث کتاب را تشکیل می‌دهد .