پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

جادوی انار در قارهٔ آمریکا


جادوی انار در قارهٔ آمریکا
انار جایگاه ویژه‌ای در صنعت غذا و نوشیدنی آمریکا یافته است. هر چند که تا دو - سه سال گذشته انار برای اکثر آمریکائیان میوهٔ ناشناخته‌ای بود اما این وضعیت در حال حاضر تغییر یافته است. . انار به‌طور طبیعی سرشار از پلی‌فنل‌ها و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که ممکن است بتواند با طیف وسیعی از مشکلات مربوط به سلامتی همچون بیماری‌های مرتبط با سن و بعضی از انواع سرطان‌ها مبارزه کند. بر این اساس تحقیقات علمی گسترده‌ای در جهت اثبات این مدعا در حال انجام است و هر لحظه اطلاعات جالبی از این میوه به جهانیان عرضه می‌شود.
آما آنچه که به گسترش مواد غذائی با طعم انار افزوده است تنها این نکات علمی نیست گویا طعم انار بیش از هر عامل دیگری کار خود را کرده است. طعم انار به مذاق مردم آمریکای شمالی بسیار خوش آمده است. به همین دلیل بازار تولید محصولات غذائی با طعم انار در آمریکا داغ شده است. اخیرات شرکت Sheer Bliss بستنی با طعم انار و شرکت کانادائی Crofter ژلهٔ ارگانیک انار به بازار عرضه کرده‌اند. شرکت chocolatier Hauser نیز ترافل‌های با طعم انار را جزو تولیدات خود قرار داده است. بر طبق ادعای این شرکت این ترافل‌ها که اشکال میوه‌ای دارند و از شکلات تیره تهیه شده‌اند با آب انار غنی از آنتی‌اکسیدان پر شده‌اند. حتی شرکت Ford Gum &Machine واقع در ایلینویز نوعی آدامس بدون شکر با طعم انار تولید کرده است که با عصارهٔ انار طبیعی ساخته شده است. اما شاید جالب‌ترین و منحصربه‌فردترین استفاده از انار متعلق به شرکت Maroni Tody باشد. این شرکت اقدام به تولید سوسیس مرغ با طعم انار کرده است. بنابر ادعای رئیس این شرکت طعم انار بهترین طعمی است که آنها تاکنون برای طعم‌دهندگی سوسیس‌های خود استفاده کرده‌اند.
نخستین استفاده از انار در صنعت غذا و نوشیدنی آمریکا مربوط به شرکت pom wonderful واقع در کالیفرنیاست و مربوط به تولید آب انار می‌شود. البته این شرکت در نخستین گام آب انار را با آب‌میوه‌های دیگر همچون شاتوت و انبه مخلوط می‌کرد. پس از مدتی به‌دنبال تقاضای آب انار خالص این شرکت آب انارهای تولیدی خود را در بطری‌های شیشه‌ای ویژه که شبیه به دو انار که روی هم قرار گرفته باشند بود به سوپرمارکت‌ها عرضه کرد و به این ترتیب انار رخسار زیبای خود را به آمریکائی‌ها نیز نمایاند.


معصومه سمنانی
منبع : مجله بهکام