سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
مقررات بهداشتی نانوائیها
کلیه کارگران و متصدیان موظف هستند کارت بهداشت معتبر در محل کار خود داشته باشند .
سرپرست نانوائی موظف است که قبل از استخدام اشخاص کارت بهداشت آنان را مطالبه و در محل کار نگهداری نماید.
کارگران موظف هستند رعایت کامل بهداشت فردی را نموده و به دستورهائی که توسط کارشناس بهداشت داده میشود عمل نمایند.
کارگران خمیرگیر ملبس به کلاه و روپوش سفید میباشند و روپوش سایر کارگران باید به رنگ روشن و تمیز باشد.
متصدیان موظف هستند جایگاه محفوظ و مناسبی به منظور حفظ لباس کارگران خود تهیه نمایند .
هر کارگر موظف به داشتن حوله تمیز اختصاصی میباشد.
کارگرانی که به نحوی از انحا با طبخ و تهیه مواد غذائی سروکار دارند در حین کار حق دریافت بهای کالای فروخته شده را شخصا" از مشتری نخواهند داشت .
جعبه کمکهای اولیه موجود و در محل مناسبی نصب گردد.
کارگرانی که با پخت سروکار دارند موظف هستند هر روز قبل از شروع و بعد از خاتمه کار استحمام نمایند.
کف باید از جنس قابل شستشو صاف و بدون فرورفتگی و دارای شیب مناسب به طرف کفشوی باشد.
ساختمان دیوار بایستی نسبت به ورود جوندگان و حشرات مقاوم بوده و صاف و بدون فرورفتگی و شکاف و به رنگ روشن (حتیالامکان کاشی یا سنگ) باشد.
سقف صاف « مسطح » بدون ترکخودگی و شکستگی و تمیز باشد.
درها و پنجرهها بدون ترک خوردگی و شکستگی بوده و مجهز به توری سیمی ضد زنگ باشد .
آب مصرفی مورد تایید مقامات بهداشتی باشد.
سیستم فاضلاب بهداشتی باشد.
وضع و تعداد دستشوئیهای بهداشتی، متناسب و دارای صابون مایع باشد.
برای کارگران باید دستشوئی و مستراح مجزا در محل مناسب و با شرایط بهداشتی موجود باشد.
دستگاه سوخت و مواد سوختی باید به نحوی باشد که احتراق به صورت کامل انجام گیرد .
قفسه ویترین گنجهها تمیز و مجهز به در و شیشه بوده و قابل نظافت باشد و فاصله کف آنها از زمین از ۲۰ سانتیمتر کمتر نباشد.
پیشخوان و میزکار سالم و روکش آن از جنس قابل شستشو باشد.
انبار مواد غذائی قابل تمیز کردن بوده و مرطوب نباشد.
تهویه باید به نحوی صورت گیرد که هوای داخل نانوائی سالم و عاری از بو باشد.
کارگران در هنگام کار به هیجوجه سیگار مصرف نکنند.
نور طبیعی و یا مصنوعی باید طوری باشد که باعث ناراحتی چشم نگردد.
برای جلوگیری از حریق و انفجار و سایر خطرات احتمالی باید پیشبینیهای لازم بشود.
پشه و مگس و سایر حشرات و جوندگان به هیچوجه نباید در داخل نانوائی دیده شود.
زبالهدان درپوشدار، زنگ نزن، قابل حمل، مجهز به کیسه زباله و به تعداد و اندازه کافی موجود بوده و بعد از تخلیه شسته شود.
ایجاد هر گونه حوض، حوضچه یا پاشوی که در آن آب به صورت راکد باشد ممنوع است.
سطح میزها باید صاف ، تمیز ، سالم وبدون درز بوده و روکش از جنس قابل شستشو باشد.
ظروف خمیرگیر باید صاف تمیز و بدون درز باشد نصب شیرآلات بالای ظرف خمیرگیر الزامی است.
استفاده از کاغذهائی که تمیز نباشد و همچنین روزنامه و امثال آن جهت پیچیدن مواد غذائی ممنوع است.
سرپرست نانوائی موظف است که قبل از استخدام اشخاص کارت بهداشت آنان را مطالبه و در محل کار نگهداری نماید.
کارگران موظف هستند رعایت کامل بهداشت فردی را نموده و به دستورهائی که توسط کارشناس بهداشت داده میشود عمل نمایند.
کارگران خمیرگیر ملبس به کلاه و روپوش سفید میباشند و روپوش سایر کارگران باید به رنگ روشن و تمیز باشد.
متصدیان موظف هستند جایگاه محفوظ و مناسبی به منظور حفظ لباس کارگران خود تهیه نمایند .
هر کارگر موظف به داشتن حوله تمیز اختصاصی میباشد.
کارگرانی که به نحوی از انحا با طبخ و تهیه مواد غذائی سروکار دارند در حین کار حق دریافت بهای کالای فروخته شده را شخصا" از مشتری نخواهند داشت .
جعبه کمکهای اولیه موجود و در محل مناسبی نصب گردد.
کارگرانی که با پخت سروکار دارند موظف هستند هر روز قبل از شروع و بعد از خاتمه کار استحمام نمایند.
کف باید از جنس قابل شستشو صاف و بدون فرورفتگی و دارای شیب مناسب به طرف کفشوی باشد.
ساختمان دیوار بایستی نسبت به ورود جوندگان و حشرات مقاوم بوده و صاف و بدون فرورفتگی و شکاف و به رنگ روشن (حتیالامکان کاشی یا سنگ) باشد.
سقف صاف « مسطح » بدون ترکخودگی و شکستگی و تمیز باشد.
درها و پنجرهها بدون ترک خوردگی و شکستگی بوده و مجهز به توری سیمی ضد زنگ باشد .
آب مصرفی مورد تایید مقامات بهداشتی باشد.
سیستم فاضلاب بهداشتی باشد.
وضع و تعداد دستشوئیهای بهداشتی، متناسب و دارای صابون مایع باشد.
برای کارگران باید دستشوئی و مستراح مجزا در محل مناسب و با شرایط بهداشتی موجود باشد.
دستگاه سوخت و مواد سوختی باید به نحوی باشد که احتراق به صورت کامل انجام گیرد .
قفسه ویترین گنجهها تمیز و مجهز به در و شیشه بوده و قابل نظافت باشد و فاصله کف آنها از زمین از ۲۰ سانتیمتر کمتر نباشد.
پیشخوان و میزکار سالم و روکش آن از جنس قابل شستشو باشد.
انبار مواد غذائی قابل تمیز کردن بوده و مرطوب نباشد.
تهویه باید به نحوی صورت گیرد که هوای داخل نانوائی سالم و عاری از بو باشد.
کارگران در هنگام کار به هیجوجه سیگار مصرف نکنند.
نور طبیعی و یا مصنوعی باید طوری باشد که باعث ناراحتی چشم نگردد.
برای جلوگیری از حریق و انفجار و سایر خطرات احتمالی باید پیشبینیهای لازم بشود.
پشه و مگس و سایر حشرات و جوندگان به هیچوجه نباید در داخل نانوائی دیده شود.
زبالهدان درپوشدار، زنگ نزن، قابل حمل، مجهز به کیسه زباله و به تعداد و اندازه کافی موجود بوده و بعد از تخلیه شسته شود.
ایجاد هر گونه حوض، حوضچه یا پاشوی که در آن آب به صورت راکد باشد ممنوع است.
سطح میزها باید صاف ، تمیز ، سالم وبدون درز بوده و روکش از جنس قابل شستشو باشد.
ظروف خمیرگیر باید صاف تمیز و بدون درز باشد نصب شیرآلات بالای ظرف خمیرگیر الزامی است.
استفاده از کاغذهائی که تمیز نباشد و همچنین روزنامه و امثال آن جهت پیچیدن مواد غذائی ممنوع است.
منبع : واحد مرکزی خبر
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی خلیج فارس مجلس دولت سیزدهم دولت حجاب لایحه بودجه 1403 بودجه شورای نگهبان مجلس یازدهم
قوه قضاییه هواشناسی سیل تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سلامت شهرداری قتل دستگیری پلیس شورای شهر
قیمت دلار خودرو قیمت طلا سایپا قیمت خودرو ایران خودرو دلار بازار خودرو تورم مالیات بانک مرکزی ارز
تلویزیون سینما محمدرضا گلزار سریال سینمای ایران فیلم تئاتر رسانه ملی موسیقی بازیگر دفاع مقدس سریال پایتخت
هوش مصنوعی سازمان سنجش وزارت علوم انتخاب رشته بنیاد ملی نخبگان آموزش عالی
رژیم صهیونیستی آمریکا اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه عربستان نوار غزه اوکراین ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال وحید شمسایی بازی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر
اینترنت تبلیغات اپل گوگل همراه اول آیفون ناسا روزنامه ایرانسل نوآوری
داروخانه سازمان غذا و دارو خواب پرستار کاهش وزن دیابت طول عمر فروش اینترنتی دارو قهوه سلامت روان بارداری