یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
مقررات بهداشتی غذاخوریها و بوفهها
مواد اولیه غذائی موجود در انبار و سردخانه دارای کیفیت مناسب، شماره پروانه و تاریخ مصرف معتبر باشد.
اصول بهداشتی در پاک کردن مواد غذائی خصوصا سبزیها، حبوبات و برنج رعایت شود.
جوانه و قسمتهای سبز سیبزمینی و هویج، به هنگام آمادهسازی جدا شود.
در صورت استفاده از میوهها و سبزیها، انگلزدائی و ضدعفونی صورت گیرد.
در پخت سبزیها ابتدا آب را جوش آورده، سپس سبزی را حرارت دهید.
تا حد امکان از سرح کردن مواد غذائی پرهیز شود (سبزیها فقط تا زمان تغییر رنگ حرارت داده شود).
اصول بهداشتی در پاک کردن و شستشوی گوشت و مرغ رعایت شود.
جهت ذوب شدن مواد غذائی منجمد، این مواد ۲۴-۱۲ ساعت قبل از استفاده، در یخچال بالای صفر نگهداری شود.
گوشت و سایر مواد غذائی تا حد امکان به تکههای کوچک تقسیم شود تا حرارت به عمق آن برسد.
گوشت و مرغ یخ زده را باید در فریزر که برودت آن ۱۸ درجه سانتیگراد یا پائینتر است نگهداری کرد.
از مصرف مجدد روغنی که یکبار حرارت دیده خودداری شود. (روغن سوخته علاوه بر بد کردن مزه غذا سرطان زا است.)
به هنگام طبخ و استفاده از روغن ، از حرارت کم استفاده نموده و در سرخ کردن حتما" از روغن جامد استفاده شود.
چنانچه آب پخت غذاها باید دور ریخته شود (آب پز کردن) از آب کمتری برای طبخ استفاده شود.
بلافاصله بعد از پخت غذا مصرف شود.
باقیمانده غذای پخته را باید خنک نموده (با استفاده از شیلنگ آب، سطح خارجی دیگ را خنک نمائید) و به سردخانه (۱۰- درجه سانتیگراد) منتقل گردیده و حداکثر تا ۲۴ ساعت بعد مصرف گردد.
از تماس غذاهای خام و پخته جدا خودداری گردد.
غذاهای باقیمانده را قبل از استفاده کردن به دقت حرارت دهید.
افزودن سبزی به برنج، پس از آبکش کردن برنج صورت گیرد.
در پخت خورشها از ادویه، لیموعمانی و آب لیمو استفاده گردد، مصرف نمک محدود گردد و افزودنیهای غیرمجاز به هیچوجه استفاده نشود.
اصول بهداشتی در پاک کردن مواد غذائی خصوصا سبزیها، حبوبات و برنج رعایت شود.
جوانه و قسمتهای سبز سیبزمینی و هویج، به هنگام آمادهسازی جدا شود.
در صورت استفاده از میوهها و سبزیها، انگلزدائی و ضدعفونی صورت گیرد.
در پخت سبزیها ابتدا آب را جوش آورده، سپس سبزی را حرارت دهید.
تا حد امکان از سرح کردن مواد غذائی پرهیز شود (سبزیها فقط تا زمان تغییر رنگ حرارت داده شود).
اصول بهداشتی در پاک کردن و شستشوی گوشت و مرغ رعایت شود.
جهت ذوب شدن مواد غذائی منجمد، این مواد ۲۴-۱۲ ساعت قبل از استفاده، در یخچال بالای صفر نگهداری شود.
گوشت و سایر مواد غذائی تا حد امکان به تکههای کوچک تقسیم شود تا حرارت به عمق آن برسد.
گوشت و مرغ یخ زده را باید در فریزر که برودت آن ۱۸ درجه سانتیگراد یا پائینتر است نگهداری کرد.
از مصرف مجدد روغنی که یکبار حرارت دیده خودداری شود. (روغن سوخته علاوه بر بد کردن مزه غذا سرطان زا است.)
به هنگام طبخ و استفاده از روغن ، از حرارت کم استفاده نموده و در سرخ کردن حتما" از روغن جامد استفاده شود.
چنانچه آب پخت غذاها باید دور ریخته شود (آب پز کردن) از آب کمتری برای طبخ استفاده شود.
بلافاصله بعد از پخت غذا مصرف شود.
باقیمانده غذای پخته را باید خنک نموده (با استفاده از شیلنگ آب، سطح خارجی دیگ را خنک نمائید) و به سردخانه (۱۰- درجه سانتیگراد) منتقل گردیده و حداکثر تا ۲۴ ساعت بعد مصرف گردد.
از تماس غذاهای خام و پخته جدا خودداری گردد.
غذاهای باقیمانده را قبل از استفاده کردن به دقت حرارت دهید.
افزودن سبزی به برنج، پس از آبکش کردن برنج صورت گیرد.
در پخت خورشها از ادویه، لیموعمانی و آب لیمو استفاده گردد، مصرف نمک محدود گردد و افزودنیهای غیرمجاز به هیچوجه استفاده نشود.
منبع : واحد مرکزی خبر
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور وزارت کشور رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم
ایران زلزله تهران هواشناسی سیل شهرداری تهران فضای مجازی سازمان هواشناسی پلیس بارش باران قتل آموزش و پرورش
خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار گاز بانک مرکزی بازار خودرو نمایشگاه نفت مالیات مسکن
نمایشگاه کتاب رضا عطاران تلویزیون کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سریال مهران مدیری تئاتر کتابخوانی
فناوری اینترنت
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه اسرائیل جنگ غزه آمریکا روسیه حماس سازمان ملل رفح اوکراین افغانستان
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر هوادار لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید سپاهان لیگ قهرمانان اروپا باشگاه پرسپولیس بایرن مونیخ
رشد جهان ایلان ماسک شفق قطبی طوفان خورشیدی اپل ناسا گوگل هوش مصنوعی فیبرنوری ماهواره
استرس مغز چاقی فشار خون بارداری زایمان آسم سرماخوردگی