پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
بهداشت انبار و سردخانه
انبارهای مورد استفاده در محلی ساخته شوند که حشرات و آفات انباری به آن راه نیابند.
انبارها خنک و خشک باشد و نظافت آنها به آسانی صورت گیرد.
انبار دارای هواکش مناسب باشد و دمای آن حداکثر ۲۰ درجه سانتی گراد باشد .
کف انبار و دیوارها تا ارتفاع ۵/۱ متر از جنس قابل شستشو باشد .
مساحت انبار با حجم موادی که انبار میشوند مناسب باشد .
سقف ، دیوار و کف انبار صاف به رنگ روشن و بدون درز و ترک خوردگی باشد.
در و کلیه پنجرههای بازشو به توری سیمی ضد زنگ مجهز باشد .
مواد غذائی با رعایت فاصله ۲۰ سانتیمتر از کف و ۵۰ سانتیمتر از دیوارههای جانبی انبار نگهداری شود.
سردخانه مجهز به ترمومتر قابل کنترل و درجه برودت استاندارد باشد .
سردخانهها مجهز به ترمومتر قابل کنترل و درجه برودت استاندارد باشد .
سردخانهها مجهز به پالت و قفسه باشد .
مواد غذائی خام و پخته درون ظرف دردار ، جداگانه نگهداری شود .
کلیه یخچالها و فریزها بهطور مرتب برفک زدائی و شستشو شوند .
نظافت و بهداشت وسایل خنک کننده و سردخانهها رعایت شود .
کارکنان برای ورود به داخل سردخانه از کفش مخصوص سردخانه استفاده نمایند .
از انباشتن مواد غذائی فاسد و تاریخ گذشته در فریزر، سردخانه و انبار اکیدا خودداری گردد.
مواد غذائی حتیالامکان در قطعات کوچکتر و یا با مقدارهای کمتر در سردخانه نگهداری گردد به نحوی که سرمای لازم به عمق آن نفوذ نماید.
انبارها خنک و خشک باشد و نظافت آنها به آسانی صورت گیرد.
انبار دارای هواکش مناسب باشد و دمای آن حداکثر ۲۰ درجه سانتی گراد باشد .
کف انبار و دیوارها تا ارتفاع ۵/۱ متر از جنس قابل شستشو باشد .
مساحت انبار با حجم موادی که انبار میشوند مناسب باشد .
سقف ، دیوار و کف انبار صاف به رنگ روشن و بدون درز و ترک خوردگی باشد.
در و کلیه پنجرههای بازشو به توری سیمی ضد زنگ مجهز باشد .
مواد غذائی با رعایت فاصله ۲۰ سانتیمتر از کف و ۵۰ سانتیمتر از دیوارههای جانبی انبار نگهداری شود.
سردخانه مجهز به ترمومتر قابل کنترل و درجه برودت استاندارد باشد .
سردخانهها مجهز به ترمومتر قابل کنترل و درجه برودت استاندارد باشد .
سردخانهها مجهز به پالت و قفسه باشد .
مواد غذائی خام و پخته درون ظرف دردار ، جداگانه نگهداری شود .
کلیه یخچالها و فریزها بهطور مرتب برفک زدائی و شستشو شوند .
نظافت و بهداشت وسایل خنک کننده و سردخانهها رعایت شود .
کارکنان برای ورود به داخل سردخانه از کفش مخصوص سردخانه استفاده نمایند .
از انباشتن مواد غذائی فاسد و تاریخ گذشته در فریزر، سردخانه و انبار اکیدا خودداری گردد.
مواد غذائی حتیالامکان در قطعات کوچکتر و یا با مقدارهای کمتر در سردخانه نگهداری گردد به نحوی که سرمای لازم به عمق آن نفوذ نماید.
منبع : واحد مرکزی خبر
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل آمریکا روز معلم رهبر انقلاب معلمان مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم
تهران فضای مجازی هواشناسی شهرداری تهران سیل پلیس قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو قیمت خودرو بازار خودرو قیمت دلار دلار قیمت طلا سایپا ایران خودرو بانک مرکزی کارگران تورم حقوق بازنشستگان
مسعود اسکویی تلویزیون رضا عطاران سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس تئاتر فیلم
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه فلسطین چین روسیه حماس نوار غزه ترکیه عربستان اوکراین نتانیاهو
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اینستاگرام همراه اول شبکه های اجتماعی اپل ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات گوگل پهپاد
کبد چرب کاهش وزن دیابت قهوه فشار خون داروخانه