چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

سوپ‌ جعفری‌


سوپ‌ جعفری‌
● مواد لازم‌:
▪ جعفری‌ خرد شده‌: یك‌ سوم‌ پیمانه‌
▪ آب‌ گوشت‌: ۶ پیمانه‌
▪ پنیر گودا: ۷۰ گرم‌
▪ گوشت‌ چرخ‌ كرده‌: ۱۲۰ گرم‌
▪ كره‌: ۱ قاشق‌ سوپخوری‌
▪ نمك‌ و فلفل‌: به‌ میزان‌ لازم‌
● طرز تهیه‌:
پنیر را رنده‌ كرده‌ و با نصف‌ جعفری‌ به‌ گوشت‌ چرخ‌ كرده‌ اضافه‌ كنید، به‌ آن‌ نمك‌ و فلفل‌ اضافه‌ كرده‌ و كمی‌ ورز دهید، سپس‌ مایه‌ گوشت‌ را حدود ۳۰ دقیقه‌ در یخچال‌ قرار دهید و در یك‌ قابلمه‌ آب‌ گوشت‌ را ریخته‌ و بگذارید تقریبا جوش‌ بیاید، از مایه‌ گوشت‌ كوفته‌های‌ كله‌گنجشكی‌ درست‌ كنید و در آب‌ گوشت‌ بریزید تا بپزند. آب‌ گوشت‌ را از صافی‌ ظریف‌ عبور دهید، كره‌ را ذوب‌ كرده‌ و باقی‌ جعفری‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كنید، سپس‌ این‌ مواد را با كله‌گنجشكیها به‌ آب‌گوشت‌ اضافه‌ نموده‌ و میل‌ كنید.
منبع : خانواده سبز