شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

طریقه نگهداری گوشت های چرخ کرده


طریقه نگهداری گوشت های چرخ کرده
گوشت های چرخ کرده به دلیل ترکیبی از مواد مختلف، مستعدترین ماده غذایی برای آلودگی هستند. در دو دسته از مواد غذایی امکان آلودگی و مسمومیت بیشتری وجود دارد، گوشت و فرآورده های لبنی نسبت به دیگر مواد غذایی محیط مساعدتری برای آلودگی و مسمومیت دارند.
بدترین شکل نگهداری گوشت در فضای خارج از یخچال و بهترین نوع آن نگهداری در فریزر است. هر چند میکروب در یخچال رشد کندتری دارد، ولی این رشد متوقف نمی شود و گوشت تنها چند ساعت می تواند در یخچال سالم بماند.
متاسفانه بیشتر مسمومیت ها زمانی رخ می دهد که ظاهر گوشت و طعم و رنگ آن کاملاً طبیعی است، بنابراین تنها زمانی می توانیم مطمئن باشیم که فرض کنیم در همه گوشت ها احتمال آلودگی وجود دار.
اگر گوشت پخته شده به صورت گرم چند ساعت داخل فر نگهداری شود، مستعد آلودگی به میکروب است. هپاتیت، سقط جنین و مننژیت از عوارض غذاهای آلوده به خصوص گوشت آلوده است.
اگر غذای پخته شده قرار است برای مصرف بعدی استفاده شود، حتماً آن را از زمانی که حرارت خود را از دست نداده داخل فریزر قرار دهید و بعد برای مصرف مجدد آن را کاملاً بجوشانید تا اگر میکروبی در آن وجود دارد از میان برود.
منبع : روزنامه اعتماد


همچنین مشاهده کنید