پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا


اصول تغذیه کاربردی


اصول تغذیه کاربردی
نویسنده : آبرومند - علی
محل نشر : قم
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۷/۲۰
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۰۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : QP۵۱۱/۴/آ۳ب۵
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۷۱-۳۰-۵

مولف, نخست نوعی تقسیم بندی از انواع مواد غذایی بر اساس کالری زایی آنها به دست می‌دهد ;سپس اطلاعاتی در باب مواد غذایی با این موضوعات فراهم می‌آورد : وظایف, تقسیم‌بندی, هضم و جذب, عوارض ناشی از کمبود یا زیاده‌روی و نیز منابع غذایی حاوی گلوسیدها, چربی‌ها, پروتئین‌ها و آب در بدن .در ادامه نقش انواع ویتامین‌ها و املاح در بدن با اشاره به مواد غذایی هر یک, تشریح شده است . صفحات پایانی کتاب حاوی مطالبی درباره تغذیه افراد آسیب پذیر جامعه است .