شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا
درآمدی بر مهندسی صنایع غذایی
نویسنده : سینگ - پل
مترجم : مرتضوی - علی... [و دیگران] -
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۴/۱۹
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۶۵۰
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : انگلیسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۳۳۵-۴۰-۳
کتاب حاضر طی 12فصل برای دانشجویان رشتههای مهندسی صنایع غذایی فراهم شده است. مولفان کتاب برای معرفی مفاهیم عملیات رایج در مهندسی صنایع غذایی, هر فصل آن را با معرفی موارد کاربرد یک اصل آغاز کرده روابط کمی و ریاضی آورده شده است . به این ترتیب خوانندگان ابتدا با اهمیت موضوع, سپس با مبانی آن آشنا میشوند . عناوین فصلهای کتاب به این قرار است :((جریان سیال در فرآوری مواد غذایی)), ((انرژی مورد نیاز در فرآوری مواد غذایی)), ((انتقال حرارت در فرآوری مواد غذایی)), ((فرآوری حرارتی)), ((فرآوری اسپتیک و بستهبندی)), ((تولید سرما)), ((انجماد مواد غذایی)), ((تبخیر)), ((رطوبت سنجی)), ((انتقال جرم)) و ((خشک کردن مواد غذایی)) .در پایان هر فصل, مسائل و سوالات بدون پاسخ, فهرست علایم و فهرست منابع به چاپ رسیده است .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات انتخابات مجلس مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس دوازدهم ایران مجلس ستاد انتخابات کشور مجلس دوازدهم رهبر انقلاب دولت دولت سیزدهم رئیس جمهور
تهران هواشناسی فضای مجازی سیل شهرداری تهران سازمان هواشناسی پلیس قتل آتش سوزی آموزش و پرورش ازدواج افزایش حقوق بازنشستگان
قیمت خودرو قیمت دلار چین گاز خودرو قیمت طلا نمایشگاه نفت مالیات بانک مرکزی پالایش و پتروشیمی مسکن دلار
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینما تلویزیون سینمای ایران دفاع مقدس حضرت معصومه (س) مهران مدیری سریال
فناوری مغز اینترنت
فلسطین اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه آمریکا جنگ غزه روسیه حماس رفح اوکراین سازمان ملل نوار غزه
فوتبال پرسپولیس سپاهان استقلال لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی اپل ناسا گوگل فیبرنوری ایلان ماسک سامسونگ
وزارت بهداشت سازمان غذا و دارو تخم مرغ توت فرنگی آسم هندوانه کبد چرب