شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا


درآمدی بر مهندسی صنایع غذایی


درآمدی بر مهندسی صنایع غذایی
نویسنده : سینگ - پل
مترجم : مرتضوی - علی... [و دیگران] -
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۴/۱۹
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۶۵۰
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : انگلیسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۳۳۵-۴۰-۳

کتاب حاضر طی 12فصل برای دانشجویان رشته‌های مهندسی صنایع غذایی فراهم شده است. مولفان کتاب برای معرفی مفاهیم عملیات رایج در مهندسی صنایع غذایی, هر فصل آن را با معرفی موارد کاربرد یک اصل آغاز کرده روابط کمی و ریاضی آورده شده است . به این ترتیب خوانندگان ابتدا با اهمیت موضوع, سپس با مبانی آن آشنا می‌شوند . عناوین فصل‌های کتاب به این قرار است :((جریان سیال در فرآوری مواد غذایی)), ((انرژی مورد نیاز در فرآوری مواد غذایی)), ((انتقال حرارت در فرآوری مواد غذایی)), ((فرآوری حرارتی)), ((فرآوری اسپتیک و بسته‌بندی)), ((تولید سرما)), ((انجماد مواد غذایی)), ((تبخیر)), ((رطوبت سنجی)), ((انتقال جرم)) و ((خشک کردن مواد غذایی)) .در پایان هر فصل, مسائل و سوالات بدون پاسخ, فهرست علایم و فهرست منابع به چاپ رسیده است .