یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

خوراک مکزیکی


خوراک مکزیکی
● مواد لازم:
▪ روغن‌نباتی= ۲/۱ لیوان
▪ مرغ= ۸ قطعه (یک و نیم کیلو)
▪ فلفل دلمه سبز، قرمز و زرد= از هرکدام ۱ عدد ریز شده
▪ پیازچه= ۳ دسته ریز شده
▪ گشنیز تازه= ۳/۱ لیوان (ریز شده)
▪ سس گوجه‌فرنگی= یک قاشق غذاخوری
▪ رب گوجه‌فرنگی=۴۰۰ گرم
▪ پیاز= یک عدد ریز رنده شده
▪ ادویه مخلوط= به مقدار لازم
▪ نمک و فلفل قرمز= به مقدار لازم
▪ پودر آویشن= به مقدار لازم
● طرز تهیه:
قطعات مرغ را روی حرارت ملایم گذاشته همراه با آب بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزد. یک عدد پیاز همراه با یک عدد سیر روی آن خرد کنید تا مرغ طعم بهتری بگیرد. قطعات مرغ را در صافی انداخته و آب مرغ را کنار می‌گذاریم. قطعات مرغ را سرخ می‌کنیم. پیاز رنده شده را روی حرارت ملایم هم می‌زنیم. گشنیز تازه و پیازچه را به آن اضافه کرده هم می‌زنیم.رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کرده هم می‌زنیم و می‌گذاریم مواد به مدت ۳ الی ۴ دقیقه روی حرارت ملایم بماند. فلفل دلمه‌ها را به مواد اضافه می‌کنیم. ۲ لیوان از آب مرغ را به مواد اضافه می‌کنیم سپس سس گوجه‌فرنگی را نیز به مخلوط اضافه کرده هم می‌زنیم. قطعات مرغ سرخ شده را به مواد اضافه کرده و مواد را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم می‌گذاریم.
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید