یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

خوراک لیمو و مرغ


خوراک لیمو و مرغ
● مواد لازم برای ۶ نفر
▪ شش عدد ران مرغ بدون پوست یا سینه مرغ (بزرگ خرد شده)
▪ پنج حبه سیر (خرد شده)
▪ دو عدد پیاز بزرگ (خرد شده)
▪ چهار فنجان گوجه فرنگی (خرد شده)
▪ سه فنجان نخود
▪ دو و نیم سانتی متر ریشه زنجبیل (خرد شده)
▪ ۱۴۲ گرم برگه زردآلو
▪ دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
▪ سه قاشق غذاخوری عسل
▪ ۵۶۸ میلی لیتر آب جوش
▪ یک عدد عصاره مرغ
▪ ربع قاشق چایخوری زعفران
▪ چهار قاشق چایخوری ادویه مخلوط
▪ نمک
▪ یک عدد لیموترش کوچک
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ فلفل سیاه
▪ نصف فنجان گشنیز تازه (خرد شده)
▪ زمان لازم: سه ساعت و نیم
● طرز تهیه
ابتدا روغن زیتون را در ماهی تابه ریخته و پیاز و سیر را در آن سرخ کنید. مرغ را به آن اضافه کرده و خوب آن ها را سرخ کنید. نصف آب جوش را با یک قطعه مرغ در ظرف بزرگی ریخته و کناری بگذارید.زنجبیل، ادویه مخلوط، زعفران، رب و عسل را در ماهی تابه ریخته و بخوبی مخلوط کنید. گوجه فرنگی خرد شده، نخود، عصاره مرغ ، زردآلو، نمک و فلفل را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. سپس در ظرف را بگذارید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد دو ساعت روی اجاق پخته شوند. سپس در ظرف را برداشته، آب لیمو را در آن بریزید و اجازه دهید ۳۰ تا ۴۵ دقیقه دیگر بپزد. مواد را در ظرف ریخته و روی آن را با گشنیز تزئین کنید. سپس آن را به همراه نان تازه میل کنید.
● ارزش غذایی هر وعده از این غذا
▪ چربی: ۸۶‎/ گرم
▪ چربی اشباع شده: ۲۱‎/ گرم
▪ چربی اشباع نشده مونو: ۹۲‎/ گرم
▪ چربی اشباع نشده ترکیبی: ۸۱‎/ گرم
▪ چربی ترانس: ۱۰‎/ گرم
▪ کلسترول: ۵۷ میلی گرم
▪ سدیم: ۶۲۴ میلی گرم
▪ پتاسیم: ۱۰۶۰ میلی گرم
▪ کربوهیدرات: ۷۶۲‎/ گرم
▪ فیبر رژیمی: ۴۹‎/ گرم
▪ قند: ۵۲۷‎/ گرم
▪ پروتئین: ۳۲۲‎/ گرم

[نگار نجار]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید