یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

کاری مرغ و سبزیجات


کاری مرغ و سبزیجات
مواد لازم: ۷۵۰ گرم فیله ران مرغ خرد شده،كمی روغن مایع،یك عدد پیاز متوسط خرد شده۴، حبه سیر، كوبیده،دو قاشق سوپخوری ادویه كاری۴، عدد فلفل قرمز كوچك خرد شده ،یك عدد سیب زمینی بزرگ خرد شده،یك لیتر آب مرغ،دو قاشق سوپخوری سركه سفید،یك قاشق سوپخوری آرد ذرت،یك قاشق سوپخوری آب،یك عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده۲۵۰، گرم بروكلی خرد شده،یك چهارم پیمانه برگ گشنیز خرد شده
گوشت مرغ را در یك تابه نچسب با كمی روغن سرخ كنید تا پخته و برشته شود. آن را از تابه خارج كنید. پیاز و سیر را اضافه كنید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوشت مرغ را همراه با سیب زمینی، ادویه، فلفل، آب مرغ و سركه به تابه برگردانید و حدود ۳۰ دقیقه بجوشانید تا سیب زمینی بپزد، آرد ذرت را آب مخلوط كنید و به غذا اضافه كنید. بگذارید غذا كمی بجوشد تا غلیظ شود. فلفل دلمه ای و بروكلی را افزوده و بگذارید چند جوش بزند تا فلفل و بروكلی كمی پخته و ترد شوند، غذا را در ظرف مناسب بریزید و گشنیز را روی آن پاشیده سرو كنید.
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید