چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

نحوه پوست کندن و پاک کردن میگو


ابتدا میگو را بشوئید. سپس سر و دم میگو را با دو دست گرفته در یک خط مستقیم به طرفین بکشید، سپس آن سر و دم را به‌طور مستقیم به‌طرف هم فشار داده و دوباره به ‌طرفین بکشید. با این روش پوست میگو به‌صورت غلاف خارج می‌شود. پس از کندن سر، قسمت قابل خوردن را که اصطلاحاً دم میگو نامیده می‌شود، جدا کنید. با یک کارد کوچک نیز در پشت میگوها از سر به‌طرف دم شکافی به عمق حدود ۵ الی ۱۰ میلی‌متر ایجاد کرده و رودهٔ آن را کاملاً خارج کنید. بلافاصله میگوها را با آب خنک بشوئید.