جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سرآشپز پاسخ می دهد


سرآشپز پاسخ می دهد
●اگر بخواهیم خمیر پیتزا را در خانه خودمان تهیه كنیم چه كار باید كرد؟
شما ابتدا باید مواد لازم آنها را تهیه كنید، كه شامل شیر ۱ لیوان، روغن مایع نصف لیوان، نمك نصف قاشق چایخوری و مقداری آرد می‌باشد. سپس ۱ قاشق غذاخوری مایه خمیر را در نیم استكان آب ولرم ریخته و حل كنید، آن گاه شیر، روغن، نمك و مایه خمیر حل شده را مخلوط كنید و آرد را آرام آرام به آن اضافه كنید تا خمیر به دست آید، خمیر نباید به دست بچسبد، خمیر آماده را زیر پوششی قرار داده تا حجم آن دو برابر شود، البته در محیطی گرم به مدت ۵/۱ تا ۲ ساعت، آنگاه خمیر آماده را در سینی بزرگی كه قبلا" چرب شده و آرد پاشیده شده پهن كنید، خمیر پیتزای شما آماده است.
●تهیه سس قارچ چگونه است؟
شما باید ۵۰ گرم كره را با ۳ قاشق غذاخوری آرد تفت داده، سپس ۲ قاشق غذاخوری خامه را با ۱ لیوان شیر مخلوط كرده و به آن اضافه كنید، سپس ۱ قاشق غذاخوری خردل هم به آن اضافه كنید و بعد از آن ۲۰۰ گرم قارچ را كه قبلا" ریز خرد كرده و تفت داده اید به مایع اضافه نموده و نمك و فلفل به آن اضافه كنید، سس نباید زیاد غلیظ باشد، اگر غلیظ بود می‌توانید با یك لیوان آب گوشت آن را رقیق تر كنید.
منبع : خانواده سبز