جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


تکنولوژی شیر و فرآورده‌های لبنی


تکنولوژی شیر و فرآورده‌های لبنی
کد کتاب : ۱۲۹۱۱۱۸
نویسنده : حسین جوینده,محسن قدس‌روحانی,علی مرتضوی
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۸۵۱۱۱۴
رده دیویی : ۶۳۷.۱
قیمت : ۲۴۵۰۰
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۱۲
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۵
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۷۸۲-۴۷-۳
موضوع : شیر,شیر - تجزیه و آزمایش,لبنیات