دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
خورش ترهفرنگی
ترهفرنگی از جمله سبزیجات فصول سرد سال است که در انواع و اقسام غذاها مورد استفاده قرار میگیرد.
به روش پخت آن در بسیاری از سوپها پرداختهایم ولی این بار نوبت به خورش آن است. در این خورش ترهفرنگی به همراه جعفری یا گشنیز طبخ شده و عطر و طعم خوشایند آن مضاعف میشود.
● مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ گوشت خورشی، نیم کیلوگرم
▪ ترهفرنگی، ۶ عدد متوسط
▪ جعفری، نیم کیلوگرم
▪ پیاز، یک عدد بزرگ
▪ روغن مایع، یک پیمانه
▪ آبغوره، یک پیمانه
▪ رب گوجهفرنگی، یک قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل به مقدار کافی
▪ زردچوبه، نصف قاشق چایخوری
● طرز تهیه:
۱ ) گوشتهای تکه شده را شسته و داخل سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. از طرف دیگر، پیازها را نیز به صورت خلالی خرد کنید.
۲ ) قابلمهای آماده کنید و مقداری روغن در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. پس از آن، پیاز خلالی شده را در روغن بریزید تا طلایی رنگ شود، سپس زردچوبه را اضافه کرده و همراه با پیاز حرارت دهید. [آشنایی با خواص پیاز]
۳ ) حالا موقع اضافه کردن گوشت است. پس از آنکه تکههای گوشت را نیز در پیاز داغ و زردچوبه تفت دادید، حدود ۲ یا ۳ لیوان آب به مخلوط گوشت و پیاز سرخ شده اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا گوشت بپزد.
۴ ) در این فاصله زمانی، جعفری را پاک کرده و پس از شستن به صورت ریز خرد کنید، سپس در یک تابه مقداری روغن ریخته و پس از داغ شدن روغن، جعفری خردشده را در آن تفت دهید. پس از آن، ترهفرنگیها را شسته و ساقه را از برگها جدا کنید.
سپس ساقه سفیدرنگ ترهفرنگیها را به قطعات ۳ سانتیمتری حلقهحلقه کنید. حالا ترهفرنگی خرد شده را به جعفری تفت داده شده اضافه کرده و چند دقیقه حرارت دهید.
۵ ) پس از آن، مخلوط جعفری و ترهفرنگی را به گوشت پخته اضافه کنید. از طرف دیگر رب را در کاسه فلزی کوچکی با مقداری روغن، کمی تفت داده و سپس به این مخلوط اضافه کنید.
▪ نکته: با تفت دادن رب در روغن، هم طعم خامی آن گرفته میشود و هم رنگ رب در غذا بیشتر خواهد شد.
۶ ) پس از اینکه رب را به غذا اضافه کردید، زیر شعله اجاق گاز را کم کنید و بگذارید خورش آهسته جوشیده و جا بیفتد. البته در اواخر پخت خورش، آبغوره را نیز اضافه کنید و پس از آنکه چند جوش خورد، خورش را در ظرف موردنظر کشیده و همراه برنج سرو کنید.
▪ نکته: این خورش را با مرغ نیز میتوانید درست کنید که البته روش پخت آن با روش قبلی تفاوتی نمیکند؛ فقط به جای گوشت از مرغ استفاده میشود. البته اگر فیله مرغ باشد، بهتر است.
منبع : همشهری آنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
دولت علی شمخانی مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان حجاب دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران انتخابات افغانستان گشت ارشاد رئیس جمهور
تهران شورای شهر سلامت هواشناسی شورای شهر تهران شهرداری تهران پلیس قتل فضای مجازی سیل کنکور وزارت بهداشت
دلار تورم خودرو قیمت دلار مالیات قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا مسکن ایران خودرو سایپا
سریال نون خ پیمان معادی تئاتر تلویزیون فیلم سینمای ایران سینما بازیگر موسیقی سریال پایتخت ازدواج
سازمان سنجش خورشید
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه اوکراین حماس ترکیه نوار غزه عراق
فوتبال استقلال ایران پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی باشگاه پرسپولیس سپاهان جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور
هوش مصنوعی اپل آیفون ماه تبلیغات فناوری ناسا گوگل نخبگان مریخ
خواب موز کاهش وزن بارداری دندانپزشکی آلزایمر روغن حیوانی