جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

خورش ریواس


خورش ریواس
●غذای محلی كردستان
● مواد لازم:
ریواس: نیم كیلو
نمك و ادویه: مقداری
گوشت: نیم كیلو
روغن: ۱/۵ قاشق غذاخوری
سبزی (نعناع و جعفری:) مقداری
پیاز: دو عدد متوسط
● طرز تهیه:
گوشت را تمیز كرده، شسته، قطعه قطعه كنید و در كمی روغن سرخ كرده، به مدت یك ساعت با مقداری آب بپزید. سبزی‌ها را پاك كرده، شسته و ساطوری كنید.
برگ و پوست ریواس را گرفته و مغز آن را به تكه‌های كوچك خرد كنید.
پیاز را خرد كرده و در روغن سرخ ‌كنید. سپس سبزی‌ها را داخل پیاز سرخ كرده و ریواس را به آن افزوده، قدری تفت دهید.نمك، فلفل و ادویه را به خورش افزوده و مواد تفت داده شده را به گوشت اضافه كرده، هم بزنید. با حرارت ملایم بپزید تا بجوشد و جا بیفتد و روغن بیندازد.
منبع : خانواده سبز