سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا
خورش کاری با ماهی
● مواد لازم
▪ پودر نارگیل ۲ قاشق غذاخوری
▪ پودر بادام هندی ۵۰ گرم
▪ آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
▪ زردچوبه ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ گشنیز خرد شده ۱۰۰ گرم
▪ فیله ماهی ۴ قطعه
▪ پیاز خرد شده ۱ عدد
▪ سیر له شده ۲ حبه
▪ زیره ۱ قاشق چایخوری
▪ خامه ۲/۱ پیمانه
▪ پودر كاری ۱ قاشق مرباخوری
▪ نمك و روغن به میزان لازم
▪ عصاره تمبر هندی ۴/۱ پیمانه
● چگونگی تهیه
در ظرفی ابتدا فیله های ماهی را به همراه زردچوبه و نمك و آبلیمو مزه دار می كنیم سپس در ظرفی پیاز و سیر را همراه كمی روغن و زیره به مدت ۲ دقیقه خوب تفت می دهیم سپس ماهی و ادویه كاری را به مواد اضافه كرده و تمبر هندی را به همراه كمی آب به مواد افزوده و به مدت ۵ دقیقه مواد را با درجه بالا و درب بسته خوب حرارت می دهیم سپس در نهایت خامه و گشنیز و پودر بادام و پودر نارگیل را با هم مخلوط كرده و به باقی مواد افزوده و به مدت ۲ دقیقه دیگر مواد را در دستگاه قرار می دهیم .
منبع : شبکه جهانی جام جم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران قوه قضاییه مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم دولت رهبر انقلاب شورای نگهبان قوه قضائیه صادق زیباکلام مجلس دوازدهم انتخابات
هواشناسی تهران قتل پلیس شهرداری تهران پلیس راهور بارش باران سازمان هواشناسی سیل سلامت حج تمتع شورای شهر تهران
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو خودرو بانک مرکزی سایپا بازار خودرو بورس دلار مسکن حقوق بازنشستگان ایران خودرو
نمایشگاه کتاب همایون شجریان فردوسی سحر دولتشاهی شاهنامه کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران تلویزیون دفاع مقدس نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تئاتر
دانشگاه تهران وزارت علوم شورای عالی انقلاب فرهنگی تحقیقات و فناوری فضا آیفون
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل جنگ غزه فلسطین آمریکا روسیه حماس چین افغانستان ترکیه اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس فولاد خوزستان لیگ برتر لیگ برتر ایران مهدی طارمی فولاد باشگاه استقلال رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران بازی
هوش مصنوعی همراه اول گوگل موبایل تبلیغات فناوری دوربین هواپیما اینستاگرام شفق قطبی نوآوری دبی
سرطان کاهش وزن زوال عقل ویتامین کودک فشار خون افسردگی واکسن سلامت روان