پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

انگور


انگور
انگور به رنگ های سفید، سبز، صورتی، سیاه و بنفش وجود دارد و یكی از میوه هایی است كه می تواند نقش مهمی در پیشگیری از انواع سرطان ها داشته باشد.
به گفته ی دانشمندان این میوه، هر چه بیشتر به سوی خشك شدن پیش می رود، ارزش غذایی بیشتری به دست می آورد.
گفته می شود تركیبات موجود در انگور شباهت زیادی به شیر مادر دارد و در واقع یك لیوان آب میوه ی طبیعی انگور می تواند به اندازه شیر مادر مفید باشد.
این میوه سرشار از پتاسیم، آهك، منیزیم، آهن، منگنز، كلر، ید و فسفر و ویتامینهای C.B.A و D است.
پژوهشها نشان می دهد كه قند موجود در انگور به طور مستقیم وارد خون شده و در ماهیچه ها و كبد ذخیره می شود و آب غوره كه از انگور نارس یعنی همان غوره به دست می آید. نقش مهمی در لاغری دارد.
▪ کمک به بیمارانی که کم خون هستند
▪ دفع سمهای بدن
▪ از بین بردن سوء هاضمه
▪ مبارزه با رماتیسم و دردهای استخوانی
▪ پیشگیری از بیماریهای قلبی
▪ کمک به کاهش چربی و اوره ی خون
▪ میزان کردن ترشحات كیسه صفرا
▪ پیشگیری از خونریزی معده
▪ جلوگیری از سنگ كلیه و مثانه
نکته ی مهم اینکه پوست انگور دیر هضم است و برای کسانی كه دچار بیماری های معده هستند، خوردن آب انگور توصیه می شود.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار