دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

قانون جنگل


قانون جنگل
●مفاد قانون جنگل غربی كه منطق در آن جایی ندارد چیست؟
۱- قانون جنگل غربی می گوید همیشه و در هر حالتی حق با صاحبان زر و زور و تزویر است.
۲- قانون جنگل غربی می گوید حق آن چیزی است كه منافع غرب را تامین كند.
۳- قانون جنگل غربی می گوید حمله به بوسنی، افغانستان و كشتار بیش از ۸۰هزار تن از مردم عراق در طول اشغال و حمله و تجاوز به ده ها كشور دیگر و قتل عام، شكنجه و سر بریدن مردم بی گناه، جنگ طلبی نیست، اما مقاومت مردم بی دفاع فلسطین در برابر رژیم اشغالگر قدس یعنی تروریست.
۴- قانون جنگل غربی می گوید دولت های حامی ما حق دارند به آنچه از امكانات و تجهیزات مدرن جهان كه ما تشخیص بدهیم مجهز شوند، اما سایر كشورها حتی اگر پیشرفت حاصل تلاش خودشان هم باشد، حق داشتن چنین فرصتی را ندارند، چون ممكن است در آینده برای حیات ما خطرناك باشد.
۵- قانون جنگل غربی می گوید گوانتانامو، ابوغریب و صدها و بلكه هزاران زندان و شكنجه گاه آمریكا در این سرزمین و سایر كشورهای جهان به ویژه اروپا مغایر حقوق بشر نیست، اما مخالفت با ایادی و مزدوران آنها در داخل كشور حتی بدون اعمال خشونت ها و شكنجه هایی كه خودشان مرتكب می شوند نقض حقوق بشر است.
۶- قانون جنگل غربی تحقیق علمی در مورد یك حادثه خیالی مانند هولوكاست را مغایر آزادی اندیشه می داند و محققین در این زمینه را به زندان و شكنجه محكوم می كند اما توهین به پیامبران خدا را عین آزادی اندیشه اعلام می كند.
۷- در قانون جنگل كسی حق ندارد مانع زندگی حیوانی افراد شهوتران و بی بند و بار غربی شود، اما استفاده از پوشش اسلامی و نمادهای مذهبی مجازات دارد.
۸- در این قانون، ترور مبارزین فلسطینی كه از حق مشروع خودشان دفاع می كنند، تروریست محسوب نمی شود، اما عملیات استشهادی كسانی كه در زیر فشار ظلم و ستم صبرشان به سر آمده، تروریست محسوب می شود.
۹- در قانون جنگل، آمریكا و ایادی او حق دارند برای انحراف افكار عمومی و دستیابی به مقاصد پلید خود، طالبان را خلق كنند. یا با اخیر كردن مزدور، در عراق و سایر كشورها، ناامنی و اغتشاش ایجاد و یا در شهرهای ایران بمب گذاری كنند و این اعمال معنای تروریست نمی دهد. اما اگر روزی كوچكترین تهدیدی متوجه غربی ها یا منافع آنها شود، چنان تبلیغاتی به راه انداخته و مظلوم نمایی می كنند كه گویی تمام ظلم های جهان را متحمل شده اند.
۱۰- در قانون جنگل نمی گویند كه مردم جهان حق دارند رژیم اشغالگر قدس با صدها كلاهك هسته ای و حمایت تمام جهان غرب كه تا دندان مجهز و مسلح هستند را تهدید به شمار آورند، اما در همین قانون به این رژیم غاصب حق می دهند كه در برابر چند كشور همسایه كه از كمترین تجهیزات و تسلیحات برخوردار و با تجهیزات هسته ای بیگانه اند، به دور از تمام قواعد و قوانین بین الملل، از سلاحهای هسته ای برخوردار باشد.
۱۱- و باز در این قانون جمهوری اسلامی ایران را بدون در اختیار داشتن سلاح هسته ای تهدید می دانند. اما رژیم اشغالگر قدس با در اختیار داشتن سلاح های هسته ای و حمایت همه جانبه همپالگی هایش را در معرض تهدید معرفی می كنند.
۱۲- در قانون جنگل علی رغم بكارگیری های نیروهای ناظر تمام وقت در هر مكانی كه اراده كردند و با نصب دوربین های متعدد كه بصورت مرتب فعالیت های تحقیقی و تولیدی ما را تحت كنترل قرار داده اند و با اجرای تمام نظارتها و بازدیدهای فراتر از عرف بین الملل كه به جز جاسوسی هدف دیگری نداشت، برای سلاحی كه هرگز ساخته نشده و خطری كه وجود ندارد، همچنان ابراز نگرانی نموده و از جمهوری اسلامی ایران تضمین می خواهند، اما حاضر نیستند برای رفع تهدید واقعی جهان یعنی رژیم صهیونیستی و سایر قدرتهای هسته ای و جنگ طلب ضمانت بدهند.
۱۳- در قانون جنگل از ایران اسلامی و سایر كشورهای مشابه انتظار دارند كه مجوز بازدید از تمام مراكز حتی مراكز حیاتی و حساس غیرمرتبط را به بهانه نظارت صادر نماید اما نمی گویند چرا چنین مجوزی برای بازدید و نظارت از مراكز خودشان و یا رژیم اشغالگر قدس راكه حتی به همپالگی های خودش اطمینان ندارد صادر نمی كنند.
۱۴- در این قانون نمی گویند چرا كشورهای مستقل و در حال توسعه باید عزت و اقتدار خود را در پیشرفت و كسب دستاوردهای مجاز علمی با صدور مجوز بازدید از تمام مراكز حیاتی و حساس توسط دشمنانشان زیر پا بگذارند و اصولاً كسی از آنها نمی پرسد چه مرجعی چنین حقی را به شما داده تا معترض پیشرفت های علمی سایر كشورها بشوید، اما خودشان مجازند دست به هرگونه تحقیق حتی در مورد سلاح هایی كه حیات بشر را تهدید می كند مانند سلاحهای میكروبی، بیوتكنولوژیكی و سایر سلاحها دست بزنند در حالیكه بی تردید می توان بیان نمود كه بروز و شیوع بیماری های واگیردار در جهان مانند جنون گاوی، آنفلوانزای مرغی و سیاه زخم، ایدز و بسیاری از دیگر آفات و بیماری های دامی، كشاورزی و انسانی حاصل همین تحقیقات آنهاست.
۱۵- در قانون جنگل حتی اگر تعلیق داوطلبانه صورت بگیرد و تقریباً هر روز نظارت و بازرسی انجام شود باز اطمینان كسب نمی شود، اما با وجود ۱۶۰ نیروگاه و صدها سلاح هسته ای در آمریكا باید به این رژیم اطمینان داشت.
۱۶- در قانون جنگل نمی گویند چرا علی رغم وجود منابع نفتی در رژیم گذشته، در آن زمان كشور ما به نیروگاه هسته ای احتیاج داشت و در حال حاضر به چنین چیزی احتیاج ندارد.
۱۷- در قانون جنگل نمی گویند چرا علی رغم تمام تأكیدات سازمان های جهانی مبنی بر ضرورت توسعه سوختهای پاك و جلوگیری از تولید گازهای گلخانه ای، این همه تاكید برای تداوم استفاده از سوختهای فسیلی در این منطقه وجود دارد.
۱۸- در این قانون هیچ مرجع بین المللی پیگیر وعده و وعیدهای داده شده به لیبی و دیگر كشورهای مشابه كه قانون زور و نیرنگ را پذیرفت، نیست و علی رغم این فریبكاری انتظار دارند جمهوری اسلامی پذیرای وعده های تو خالی و بدون تضمین آنها باشد.
۹۱- در قانون جنگل ابتدا سنگ مردم را به سینه می زنند و از احقاق حقوق آنها سخن می گویند و دولت ها را عامل همه گرفتاری های ذهنی خودشان معرفی می كنند و آنجا كه مردم یكپارچه از دولتشان دفاع می كنند. هم مردم و هم دولت را متهم نموده و تمام خواسته های آنان را نادیده می گیرند.
۰۲- در این قانون از سردمداران حكومت آمریكا نمی پرسند. چرا در حادثه ۱۱ سپتامبر به صهیونیست ها مجوز قتل عام آمریكائیان مسیحی شاغل در ساختمان های مذكور را دادند اما برای یهودیان شاغل در این ساختمان ها مرخصی صادر كردند.
تجزیه و تحلیل این قانون بیانگر آن است كه در پس تمام این مباحث چیزی نیست جز جلوگیری از رشد و پیشرفت كشورهایی مانند جمهوری اسلامی كه به خواست خدا عملكردهای دشمنان باعث مطرح شدن و تبلیغ بیش از پیش فریادهای ضداستكباریشان شده است.
با وجود اعمال تمام این توطئه ها دشمنان اسلام خوب می دانند كه انقلاب اسلامی به قدری در بین مردم مستضعف و تحت ظلم جهان، حتی در قلب اروپا و آمریكا ریشه دوانده كه هرگز نخواهند توانست بطور مستقیم با آن درگیر شوند. زیرا نه تنها عدم كارآیی بسیاری از تسلیحات و تجهیزاتشان در برخورد با جنگ های مردمی و چریكی اثبات شده است بلكه با افشای چهره ضدانسانی و خرابكارانه آنان، در چنین برخوردهایی تمام مردم جهان را در مقابل خودشان می بینند، بویژه در مورد ایران اسلامی می دانند كه این سرزمین با سابقه ای طولانی در مبارزه با استكبار، نه عراق است و نه افغانستان و نه هیچ كشور دیگر كه به راحتی تسلیم ظلم و زور شود.
دولتمردان و مردم ما نیز به بلوف های توخالی دشمنان عادت كرده اند و می دانند كه تجهیزات به ظاهر دقیقی كه نمی تواند در جنگ افغانستان عروسی و گروه نظامی را از یكدیگر تفكیك نماید و یا طالبان و سردسته آنان كه دست پرورده خودشان است را در افغانستان پیدا كنند و یا هواپیمای مسافری جمهوری اسلامی ایران را به جای هواپیمای نظامی هدف قرار می دهد یا غیرواقعی و ناكارآمد است و یا تمام مظلوم نمایی ها و تكذیب های آنها مبنی بر سهوی بودن خطاهایشان دروغ است و خود آنان تروریست و حامی ترور هستند و این نكته ای است كه امام راحلمان نیز با بیان این نكته كه «آمریكا هیچ غلطی نمی تواند بكند» بر آن تاكید كردند.
احمدرضا هدایتی
منبع : روزنامه کیهان