پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
شیرینی
واژه شیرینی به هر گونه فراورده غذایی اطلاق می شود که بخش عمده آن شکر باشد. مردم نقاط مختلف دنیا، واژه های متفاوتی را برای شیرینی به کار می برند. آب نبات، شکلات، آب نبات چوبی، ویفر، انواع شیرینی های خشک و تر و... همه جزو شیرینی ها هستند که البته خود، در دسته اسنک ها قرار می گیرند.
معمولاً این واژه را برای انواع کیک ها، بیسکوییت ها، پودینگ ها و دیگر شیرینی هایی که برای مصرفشان نیاز به کارد و چنگال می باشد هم به کار می برند.
در بسیاری کشورها، اغلب شیرینی ها را جزو گروه آب نبات قرار می دهند. انواع آب نبات عبارتند از:
▪ آب نبات سخت: از شکر تهیه می شود. شکر را آن قدر حرارت می دهند تا سفت و مثل سنگ شود. این دسته از آب نبات ها خود، انواع متفاوتی دارند. از جمله، آب نبات چوبی، آب نبات لیمویی و نعنایی (یا سایر طعم ها)، نقل، آب نبات نیشکری و....
▪ باسلق: گرچه برخی افراد هر نوع شیرینی شکلاتی نرم را باسلق می نامند. اما در حقیقت، هر نوع شیرینی که در آن، شیر را با شکر حرارت می دهند تا این که به حالت نرم درآید باسلق نام می گیرد.
▪ تافی: همانند باسلق، شکر را آن قدر حرارت می دهند تا نرم شود. سپس آن را می کشند تا حالت کشداری پیدا کند.
▪ شکلات: معمولاً به توپ هایی که رویه ی شکلاتی دارند گفته می شود.
▪ شیرین بیان: حاوی عصاره ریشه شیرین بیان می باشد. نسبت به آدامس، بیشتر حالت جویدنی دارد. اما آن را می خورند و به عنوان آدامس تهیه نشده است.
البته همه انواع شیرینی ها فقط حاوی آب نبات نمی باشند. سایر انواع شیرینی عبارتند از:
▪ کلوچه: نوعی شیرینی پخته است که خمیر آن دارای مقدار زیادی کره می باشد. کره را قبل از پختن روی تمام سطح کلوچه پخش می کنند که سبب ایجاد بافت سبک و تردی در کلوچه می شود. به پای و تارت هم رجوع کنید.
▪ آدامس جویدنی: معمولاً برای جویدن تهیه می شود و نباید آنها را بلعید.
آب نبات های ژلاتینی یا جویدنی: ماده اصلی آنها ژلاتین است. به اشکال متفاوت مخصوصاً برای کودکان تهیه می شوند.
▪ بستنی: تعلیق بلورهای ریز یخ در خامه است.
▪ مارزیپان: شیرینی است که از آرد بادام و شکر تهیه می شود و معمولاً به شکل میوه یا دیگر اشکال، آن را درست می کنند که با استفاده از رنگ های گیاهی، خمیر را رنگ کرده و طرح های جالبی ایجاد می کنند.
▪ حلوا: نوعی شیرینی که خمیر آن را از دانه های کنجد تهیه می کنند.
شیرینی مراسم مذهبی: نوعی شیرینی که همچون نوقا، از سفیده تخم مرغ و مغزخرد شده میوه جات تهیه می شود.
▪ شیرینی های تر و خشک: در تهیه ی شیرینی های خشک، معمولاً از خامه استفاده نمی شود؛ درحالی که شیرینی تر اصولاً به دلیل داشتن خامه و مواد امثال آن، به این نام درآمده است.
http://poshtibani-maghalen.blogfa.com/post-۲۷.aspx
منبع : مطالب ارسال شده
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل دولت روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم خلیج فارس حجاب شهید مطهری
تهران سلامت شهرداری تهران هواشناسی سیل پلیس قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سازمان هواشناسی دستگیری وزارت بهداشت
بانک مرکزی خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو قیمت طلا دلار سایپا تورم کارگران حقوق بازنشستگان
فضای مجازی مسعود اسکویی تلویزیون رضا عطاران سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس فیلم تئاتر
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
غزه رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین آمریکا چین روسیه نوار غزه حماس ترکیه عربستان اوکراین
فوتبال استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران
اینستاگرام همراه اول دبی اپل ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات گوگل پهپاد
کبد چرب کاهش وزن دیابت قهوه فشار خون داروخانه