چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا


دریا زیبا نیست ؛ چون متولی ندارد!


دریا زیبا نیست ؛ چون متولی ندارد!
نشسته ام روی ماسه های گرم ساحل و دارم این آبی ابدی را دنبال می کنم. دریا رو به روی من است و این موج های متوالی، که دل آدم را تسخیر می کند، زیبا و بزرگ است. آبی و بی انتها.
آنقدر خواستنی که عاشقش می شوی و می مانی.
آنقدر که هر بار به خودت می گویی: دریا یک هیجان شناور است، جایی که می توان غمها را فراموش کرد.
دریا مادر ابر و باران و رودخانه های کوچک است. واقعیت و رؤیای آدمها.
دریا این است، آرامش فراوان. وقتی بوی دریا را خوب استشمام کنیم می شود حسرت همه زندگی را بیرون ریخت و آنقدر روی ماسه های خیس و زیر آفتاب داغ دوید که طراوت در رگهایمان جاری شود.
گاهی می شود بوی دریا گرفت. می شود مثل امواج، شاد و مواج شد.
می شود مثل خود دریا استثنایی بود. مثل آفتاب، آب و باد رها بود.
بی فایده نیست، واقعاً می شود حرارت را در یک قدمی احساس کرد.
طراوت و آرامش دریا فراموش ناشدنی است اما خشونت این دنیای پهناور هم جای خودش را دارد.
باید محاسبه کرد. وقتی می شود لذت رها شدن در دریا همیشه باقی بماند، پس بگذاریم باقی بماند.
بگذاریم دریا فقط دریا باشد. نه کابوسی تاریک و دردناک. نه عاملی که خنده هایمان را تا همیشه از ما بگیرد. فقط باید خواست. باید خواست که خودمان را از یاد نبریم. باید خواست که آینده بماند.
پس وقتی شگفت انگیزترین روزهای عمر را آمده اید با دریا و آسمان قسمت کنید، محتاط تر باشید تا شادی تان پایدار باشد.چون کامیابی بزرگی است قدردانی لحظات.
باشد روزی که این دریای اسرارآمیز، نگاه غمگین و تلخی را بدرقه نکند.
● دریایی خالی از امکانات
با آغاز تابستان و فصل گرما، سواحل دریای مازندران شاهد حضور مسافران زیادی از سراسر کشور است که برای گذران اوقات فراغت و استفاده از دریا به مازندران می آیند.
طی سالیان گذشته طرحهای سالم سازی دریا که در ابتدای تابستان آماده استفاده گردشگران می باشد دارای مشکلات بسیاری بوده که می توان به کمبود امکانات رفاهی و بهداشتی اشاره کرد.
متأسفانه طرحهای دریا در حد یک نام باقی ماند و اقدامی در جهت بالا بردن کیفیت طرحها صورت نگرفت.
هرچند سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با افزایش طرحها به ۱۲۰ طرح از آمار غرق شدگان کاست اما در جهت کیفی کردن طرحها گام مؤثر و مهمی برداشته نشد به طوری که اغلب مسافران و استفاده کنندگان از دریا از کمبود امکانات ناراضی اند.
با اقدام بی سابقه و در خور تحسین دولت نهم در آزادسازی سواحل مازندران، سواحل استان رنگ و بوی دیگری به خود گرفت و این اقدام نویدی برای استفاده بهتر از دریا شد.
اما متأسفانه پس از گذشت یک سال از آزادسازی سواحل مازندران، هنوز اقدامی در جهت ایجاد تأسیسات زیربنایی و گردشگری در مناطق آزاد شده ساحل صورت نگرفت و سواحل به همان شکل باقی ماند.
متولیان و دست اندرکاران طرحهای دریا، کمبود اعتبارات را معضل بزرگی برای این طرحها عنوان می کنند و حضور دستگاههای مختلف اجرایی در اجرای طرحها این مسأله را حادتر کرده است.
در اینجا ذکر این نکته ضروری است که نبود متولی خاص، نبود نگاه ملی به دریا و استفاده از اعتبارات استانی نیز معضلات دیگری است که می توان به آنها اشاره نمود.
● مشکل اصلی دریا
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور که به مازندران سفر کرده بود، در پاسخ به پرسش خبرنگار یکی از معضلات اصلی دریا را تعدد دستگاههای تصمیم گیر دانست، به طوری که هر یک از دستگاههای سازمان بنادر و کشتیرانی، مسکن و شهرسازی و محیط زیست به نحوی در دریا دخیل می باشند.
اسفندیار رحیم مشایی با اشاره به اینکه سازمان گردشگری تولیت امر دریا را بر عهده ندارد، می افزاید: اعتباراتی از سوی وزارت کشور و استانداریها در اختیار سه استان شمالی برای احداث زیرساختها قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه از همه ظرفیتهای دریا استفاده نمی شود، یادآور می شود: اعتبارات دولتی به هیچ عنوان پاسخگوی نیازها نمی باشد و دولت باید در زیرساخت مشارکت نموده و با رفع موانع در طول نوار ساحلی، از نظر کیفی و کمی ساحل را آماده فعالیتهای عمرانی و زیربنایی نماید.
رئیس سازمان گردشگری کشور با ذکر این نکته که ۵ درصد اعتبارات عمرانی استانها به توسعه زیرساختهای گردشگری اختصاص یافته است، می گوید: امسال ۹۰ میلیارد ریال در این بخش در مازندران سرمایه گذاری خواهد شد.
رحیم مشایی با بیان اینکه از ۶۰ منطقه نمونه گردشگری مازندران، تعداد ۱۵ منطقه گردشگری، ساحلی است، می افزاید: در دنیا دولت در ایجاد تأسیسات گردشگری دخالت ندارد.
معاون رئیس جمهوری می گوید: آب دریا تنها ۴۵ روز از سال قابل استفاده است و باید برنامه ریزی ها به گونه ای باشد تا بهره برداری از دریا در طول سال امکان پذیر گردد و دریا همیشه قابلیت استفاده داشته باشد.
رحیم مشایی در پایان می افزاید: باید با ایجاد تفریحات آبی در تمام فصلهای سال از دریا استفاده نمود.
● نگاه ملی به دریا
مدیر کل دفتر امور اجتماعی و شوراهای استانداری مازندران به گزارشگر می گوید: استان مازندران ۳۳۸کیلومتر نوار ساحلی دارد که تنها با دستگاههای اجرایی استانی و با اعتبارات استانی نمی توان شرایطی را فراهم کرد که هر نقطه از ساحل قابل استفاده برای گردشگران باشد.
سید یونس حسینی می افزاید: دولت می خواهد به سمتی پیش برود که در هر شهرستان یک یا دو نقطه ساحلی بسیار مطلوب رفاهی، بهداشتی، تفریحی، توریستی، اقامتی و پذیرایی داشته باشیم.
وی ادامه می دهد: چون به نقطه مطلوب نرسیدیم فعلاً ۱۲۰ طرح سالم سازی دریا برای مازندران پیش بینی شده که از این میان ۱۴ طرح ویژه نمونه گردشگری اجرایی خواهد شد.
مدیر کل امور اجتماعی استانداری مازندران می گوید: باید نگاه به دریا به صورت ملی باشد به طوری که همه دستگاههایی که در طرح دریا دخیل هستند از اعتبارات ملی وزارتخانه های ذی ربط به صورت ویژه استفاده کنند که متأسفانه هم اکنون این مسأله اتفاق نمی افتد.
حسینی به مسافران توصیه می کند: قبل از سفر به مازندران اطلاعات کافی در رابطه با طرحهای سالم سازی دریا به دست آورند و فقط از این مناطق استفاده کنند زیرا این مکانها هم از لحاظ بهداشتی و هم امنیت جانی شناخته شده است.
● وقتی دریا سنگدل می شود
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران در گفتگو با خبرنگار می گوید: قبل از سال ۸۴ آمار غرق شدگان از ۲۲۰ نفر کمتر نبوده که این رقم در سال ۸۵ به تعداد ۱۶۵ نفر و در سال گذشته به ۱۴۲ نفر رسیده است.
دکتر رحمت عباس نژاد می افزاید: در تعطیلات نیمه خردادماه گذشته آمار غرق شدگان با کاهش ۲۴ درصدی از ۲۰ نفر در سالهای گذشته به ۸ نفر کاهش یافته است.
عباس نژاد می افزاید: ۸ منطقه از ۱۵ منطقه ساحلی با نگاه هم زمانی کردن بهره برداری از دریا به بخش خصوصی واگذار شد.
وی یادآور می شود: بر اساس سیاست سازمان مبنی بر استفاده بهینه از دریا در طول سال، ۳۰ نقطه ساحلی استان جهت احداث مراکز تفریحی و گردشگری مشخص شده است که طرحهای شنا هم جزو یکی از تفریحات متنوعی است که در این مراکز تفریحی قابل اجراست.
عباس نژاد ادامه می دهد: در طول تابستان ۲۰ برنامه فرهنگی در ۲۰ نقطه ساحلی استان به همراه چهارمین جشنواره مجسمه های شنی برگزار خواهد شد.
رئیس سازمان گردشگری مازندران می گوید: طی دو سال گذشته ۱۰ میلیارد ریال اعتبار جهت احداث زیر ساختها جذب شد و به دنبال آن هستیم که در سفر رئیس جمهوری به مازندران ۱۰ میلیارد ریال دیگر جذب نماییم.
عباس نژاد می افزاید: مسایل بهداشتی و جمع آوری زباله ها در طرحها با مجریان آنها می باشد و در نقاط شهری حمل زباله ها به عهده شهرداریها و در نقاط غیرشهری با بخشداریها و دهیاریهاست.
وی خاطر نشان می کند: چون طرحهای دریا بازده اقتصادی مناسبی ندارند، کمک می کنیم تا حقوق ناجیان غریق پرداخت شود.
عباس نژاد با بیان اینکه اعتبارات گردشگری تنها می تواند در زیرساختها هزینه شود و حق هزینه نمودن آن در مسایل جاری را نداریم، می افزاید: حقوق یکصد نفر از ناجیان غریق از سال گذشته پرداخت نشده و به دنبال جذب اعتبار برای پرداخت آن هستیم.
رئیس سازمان گردشگری مازندران به وجود ۹۲ شهرک ساحلی در مازندران اشاره می کند و می گوید: مدیران شهرکهای ساحلی نباید به مسافران اجازه شنا در محدوده سواحل شهرک دهند، زیرا با اجرا نشدن طرحهای دریا در اغلب شهرکها جان مردم به خطر می افتد.
عباس نژاد از مردم می خواهد در مناطق ممنوعه شنا نکنند و یادآور می شود: دریای مازندران موجهای شکافنده داشته و با قرار گرفتن میان دو موج وضعیتی ایجاد می شود که زیر پای شناگر خالی شده و به سمت دریا کشیده می شود.
وی می افزاید: دریای مازندران تنها قابلیت استفاده دو ماه از سال را داشته و تا قبل از تیرماه و از اواسط شهریور به بعد امکان استفاده از آن به دلیل طوفانی بودن نیست.
رئیس سازمان گردشگری مازندران به وجود ۵۲ مجتمع ویلای دولتی با ۲۲ هزار تخت در مازندران اشاره می کند و می گوید: استفاده از ویلاهای دولتی برای عموم آزاد بوده و مردم حق استفاده از امکانات تفریحی این ویلاها را داشته و باید به داخل این مناطق دسترسی داشته باشند.
عباس نژاد با ذکر این نکته که نرخ این ویلاها از سوی سازمان گردشگری اعلام شده است، می افزاید: بازرسان در همه زمانها فعال بوده و با تخلفات برخورد خواهند کرد.
ناجیان بی مواجب!
دریا با همه زیبائیهایش، در کمین نشسته است، همین امر باعث شده سازمانها و نهادهایی برای تأمین امنیت جان مردم به تکاپو بیفتند.
دبیر هیأت نجات غریق مازندران با بیان اینکه امسال ۹۵۰ ناجی در کل سواحل استان مستقر می شوند، ادامه می دهد: از این میان ۲۳۰ ناجی غریق در نقاط پرخطر استقرار می یابند که پرداخت حقوق آنان از سوی هلال احمر تعهد شده است.
کلبادی با اشاره به اینکه حقوق ناجیان مستقر در طرحها باید از سوی مدیران طرحهای دریا پرداخت شود، می گوید: طبق قوانین بین المللی، هر ناجی غریق باید ۶ ساعت فعالیت داشته باشد که متأسفانه در بعضی از نقاط تا ۱۲ ساعت فعال می باشند.
دبیر هیأت نجات غریق مازندران می افزاید: همه ساله سازمان بنادر و کشتیرانی کمک مالی به هیأت نجات غریق می نمود که از سال ۸۶ تاکنون این کمکها قطع شده است.
دبیر هیأت ناجی غریق مازندران به گزارشگر ما می گوید: متأسفانه مطالبات سال گذشته ۲۰۰ نفر از ناجیان غریق که مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال می باشد، پرداخت نشده است.
علی اصغر کلبادی با اشاره به اینکه هلال احمر مطالبات ۲۳۰ نفر از ناجیان غریق که در نقاط حادثه خیز مستقر بودند را پرداخت کرده است، می افزاید: سازمان گردشگری پرداخت مطالبات ۲۰۰ ناجی باقی مانده را قبول نموده که متأسفانه تاکنون پرداخت نشده است.
کلبادی به آموزش ۴۰۰ ناجی غریق در طول سال جاری اشاره می کند و می گوید: این نیروهای آموزش دیده در تعطیلات نیمه خرداد امسال در نقاط حادثه خیز مستقر شدند که در این راستا آمار غرق شدگان نسبت به سال ۸۵ به میزان ۴۸ درصد و نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد کاهش یافت.
وی با اشاره به اینکه در ۶ روز تعطیلات نیمه خردادماه ۳۰۵۰ نفر از غرق شدگان نجات یافتند، ادامه می دهد: از ابتدای امسال تاکنون ۱۶ نفر در مازندران بر اثر غرق شدگی جان خود را از دست دادند که از این میان ۱۲ نفر در دریا اقدام به شنا کرده بودند.
کلبادی یادآور می شود: همه ساله تعداد زیادی از هموطنان در مناطق آبی دور از دریا مانند سدها و رودخانه ها جان خود را از دست می دهند و متأسفانه اقدامی در این رابطه صورت نگرفته و هر ساله غرق شدگان در این مناطق بیشتر می شوند.
در همین رابطه هیأت نجات غریق مازندران حاشیه رودخانه تجن ساری را توسط ناجیان تحت پوشش قرار داده است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر مازندران نیز می گوید: همانند سالهای گذشته با ۱۴ پست امداد ساحلی که هر پست یک پزشک، سه امدادگر و یک آمبولانس دارد، سواحل را پوشش می دهیم.
فردین خنجری با اشاره به اینکه در سال گذشته ۲۰۰ نقطه حادثه خیز را پوشش دادیم، می افزاید: امسال نیز ۱۱۵ نقطه حادثه خیز توسط ۲۳۰ ناجی غریق پوشش داده می شود که آمادگی داریم این نقاط را به ۲۰۰ نقطه برسانیم.
وی ادامه می دهد: ۳ قایق امدادی نیز در سواحل محمودآباد، نور و بابلسر مستقر می باشند.
خنجری، رئیس هیأت نجات غریق مازندران از مسافران خواست ضمن توجه به توصیه های ناجیان غریق، در زمان طوفانی بودن هوا از دریا استفاده نکنند و فقط در طرحها به شنا بپردازند.
همچنین مدیر کل حوادث و فوریتهای پزشکی مازندران می گوید: امسال ۳۳ پایگاه اورژانس با ۶۶ پرسنل آموزش دیده به همراه ۱۷ دستگاه آمبولانس در سواحل مازندران مستقر می باشند.
دکتر فرزاد بزرگی می افزاید: در صورت تأمین اعتبارات لازم که ۲ میلیارد ریال می باشد، تعداد پایگاههای اورژانس به ۸۰ مورد افزایش خواهد یافت.
بزرگی، تنگناهای مالی را بزرگترین مشکل در خدماترسانی به مسافران می داند و می افزاید: متأسفانه تعهدات مالی سال گذشته که بیش از ۷۰۰ میلیون ریال می باشد، پرداخت نگردید.
فرمانده انتظامی مازندران هم در گفتگو با گزارشگر می گوید: تابستان امسال ۱۰هزار نیروی پلیس در جاده ها، جنگلها، شهرها و سواحل، امنیت طرحهای تابستانه را فراهم می کنند.
سردار مهدی توکلی می افزاید: از این میان دو هزار پلیس در سواحل استقرار می یابند که در این رابطه از یکهزار نیروی بسیجی کمک گرفته خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه با افزایش ۵۰ درصدی گشتهای انتظامی و ترافیکی در ایام طرح تابستانه، شاهد شرایط امنیتی بهتری خواهیم بود، ادامه می دهد: در تابستان ۴۰۰ خواهر بسیجی به کارگرفته می شوند که با مظاهر علنی فساد برخورد نمایند.
فرمانده انتظامی مازندران از فعالیت قرارگاه تأمین امنیت طرح تابستانه در شهرهای مازندران خبر می دهد و می گوید: یکی از وظایف این قرارگاهها، هماهنگی بین بخشی دستگاهها و واحدهای امدادرسان می باشد.
سردار توکلی می افزاید: با وجود زمان کنکور و ماه مبارک رمضان، تابستان امسال ۶۰ روز بوده و تابستان فشرده ای خواهیم داشت.
توکلی مهمترین مشکل طرحهای دریا را رغبت نداشتن بخش خصوصی برای اجرای طرحها می داند و می گوید: به همین خاطر طرحها با تأخیر و گاهی در اواخر تیرماه اجرا می شود که این مسأله باعث می شود مردم در نقاط ممنوعه به شنا بپردازند.
وی از مردم خواست که در رودخانه ها، سدها و آب بندانها شنا نکنند، زیرا کسی برای نجات آنان نیست.
... و اما جای خالی بهداشت
آنهایی که به دریا رفته اند حتماً زباله های انباشته در نزدیک ساحل، جاری بودن فاضلابها در دریا و زباله هایی که دریا پس می زند را دیده اند!
سخنگوی شورای اسلامی شهر ساری می گوید: متأسفانه وضعیت سرویسهای بهداشتی و فروشگاههای عرضه مواد غذایی نامناسب می باشد و مسؤولان باید هرچه سریعتر نسبت به رفع مشکل اقدام کنند.
دکتر جمال باقری می افزاید: جای تأسف دارد که سواحل مرکز استان از رعایت نکردن مسایل بهداشتی رنج ببرد.
وی ادامه می دهد: متأسفانه سازمان گردشگری در امور سایر دستگاهها دخالت نموده و با صدور مجوزهای غیرقانونی سلامت مردم را به خطر می اندازد به طوری که مجوز ارائه مواد غذایی از سوی گردشگری صادر می شود و این در حالی است که این اماکن حتی آب شرب سالم و بهداشتی ندارند.
عضو شورای شهر ساری می گوید: امروز هیچ عذر و بهانه ای برای مسؤولان وجود ندارد و با آزادسازی سواحل باید تمام امکانات برای گردشگران فراهم شود.
باقری با اشاره به اینکه هنوز متولی دریا مشخص نیست، می افزاید: متأسفانه نهادهای ذی ربط از خود سلب مسؤولیت می کنند.
وی با بیان اینکه در اعتبارات سال آینده باید اعتبار طرح دریا از سوی شهرداری افزایش یابد، می افزاید: امیدواریم با افزایش اعتبارات تغییراتی مؤثر را در طرحهای دریا شاهد باشیم.
مدیر اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این باره به گزارشگر ما می گوید: ارائه مواد غذایی در طرحهای دریا حتماً باید با نظر کارشناسان بهداشت محیط باشد در حالی که مکانهایی که اقدام به ارائه غذاهای گرم می کنند امکانات ارائه غذا را ندارند که این مسأله باعث ایجاد معضلاتی می شود.
دکتر آگاه، در ستاد تسهیلات سفر مازندران می افزاید: اماکن ارائه مواد غذایی در طرحهای دریا باید توسط کارشناسان مورد بازدید قرار گرفته و کارت صحت و سلامت برای آنان صادر شود.
وی با اشاره به اینکه در اغلب طرحهای دریا آب شرب از آب چاه تهیه می شود، ادامه می دهد: در ۱۴۵ مورد از گزارشها، دفع بهداشت فاضلابها وجود نداشته است.
این مقام مسؤول در دانشگاه علوم پزشکی مازندران به وجود ۳۱۷ چشمه سرویس بهداشتی اشاره می کند و می گوید: از این میان ۱۲۳ چشمه غیر بهسازی شده بود و بقیه هم نظافت خوبی نداشته اند.
آگاه با اشاره به اینکه به طور متوسط سالانه ۱۸۰ نفر در دریای مازندران غرق می شوند که ۹۰درصد آنان در خارج از طرحها بوده و ۸۵ درصد غرق شدگان غیر بومی و اغلب بین ۲۰ تا ۳۰ سال می باشند، می افزاید: با این میزان آمار غرق شدگان، سالانه ۷۲ میلیون دلار در زمینه عمر مؤثر و مفید به کشور ضرر وارد می شود.
وی در پایان یادآور می شود: در تعویض شیفتها در طرحهای دریا یکی دو ساعت مناطق شنا بدون ناجی بوده که منجر به غرق شدگی می شود.
● دریا را به شهرداری چه کار؟!
شهردار ساری در رابطه با ایجاد طرحهای سالم سازی دریا توسط شهرداریها می گوید: متولی دریا مشخص نبوده و سازمان گردشگری مسؤولیت اجرای طرحهای دریا را به عهده نمی گیرد و شهرداریها به ناچار باید طرحها را اجرا کنند.
سید علی حجازی می افزاید: شهرداریها از نظر پرسنلی و مالی ضعیف بوده و در بهترین فصل کاری نیز باید انرژی خود را صرف این کار نمایند در حالی که بحث گردشگری در تخصص شهرداریها نیست.
وی یادآور می شود: ۴ هکتار از اراضی شهرداری در منطقه فرح آباد ساری به سازمان گردشگری جهت ایجاد تأسیسات زیربنایی واگذار شد که متأسفانه پس از گذشت ۱۳ ماه، سازمان توسعه گردشگری هیچ اقدامی در این منطقه انجام نداده است.
حجازی می افزاید: اگر سازمان توسعه گردشگری در ایجاد زیرساختها تسریع نداشته باشد، قرارداد شهرداری با آنان فسخ خواهد شد.
● چگونه دریا زیبا می شود!
ایجاد امنیت در دریا جز با همیاری مردم و مسؤولان میسر نبوده و مردم باید در استفاده از آن به توصیه های ایمنی توجه جدی داشته باشند.
با فرهنگ سازی، آگاهی دادن به خانواده ها و توجه به هشدارهای مأموران می توان آمار غریق را کاهش داد.
بسیاری از افراد در هنگام طوفانی شدن دریا جان خود را از دست می دهند و در این زمانها باید با ایجاد تفریحهای دیگر ساحلی ، اجرای برنامه های فرهنگی و هنری و جنگهای شادی ، مردم را از آب دور نگه داشت.
پوشش دادن نقاط ممنوعه شنا نیز در کاهش آمار غریق مؤثر می باشد و باید با ایجاد گشتهای ساحلی، استقرار نیروهای پلیس و ناجیان غریق و نصب تابلوهای هشدار دهنده، از شنا در مناطق ممنوعه جلوگیری کرد.
آزادسازی سواحل نیز فرصتی است که متولیان برای توسعه و بهسازی طرحهای سالم دریا برنامه ریزی نموده و مناطق مناسب برای ایجاد طرحهای دریا را تعیین و به اجرا بگذارند.
افتتاح به موقع طرحهای دریا، توسعه و جذاب کردن طرحها، اطلاع رسانی مناسب برای معرفی امکانات و به کارگیری ناجیان کار آزموده و کافی و تجهیز آنان نیز ضروری است.
... و حرف آخر با خانواده هاست که با استفاده صحیح از دریا با سلامت و خاطره ای خوش مازندران را ترک نموده و با توجه به توصیه های مأموران جان خود و خانواده هایشان را از آسیب حفظ نمایند، زیرا دریا با چشمان گریان زیبا نیست.
خانواده ها هوشیار باشند خطر غرق شدگی در کمین است.
رقیه توسلی
منبع : صنایع نیوز