پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
غذای جالینوسی
جالینوس و پیروانش نه تنها آنچه را که ما گیاهان دارویی مینامیم، بلکه غذاها را هم به سرد و گرم، خشک و مرطوب تقسیمبندی میکردند. در نظام طب جالینوسی گوشت قرمز گرم بود، ماهی مرطوب، لوبیای تازه و سیب سرد و مرطوب، گندم عموما گرم و مرطوب، و...بود
تلقی آن بود که مصرف غذاها اثر مستقیمی روی اخلاط چهارگانه: خون، بلغم، صفرا، و سودا، میگذارد. مثلا، خوردن مقدار زیادی غذاهای سرد و مرطوب باعث برانگیخته شدن بلغم و در نتیجه آبریزش میشود. از سوی دیگر، خوردن زیاد غذاهای گرم و خشک برانگیزنده صفراست و موجب بیماریهای کبدی و پوستی میشود.
کدبانوی قرون وسطایی به صورت خودکار ماهیت اجزای مختلف غذا را با هم متعادل میکرد. ماهی را با رازیانه «گرم و خشک» میپخت، یا به لوبیای «سرد و مرطوب» فلفل اضافه میکرد و فکر استفاده از توت فرنگی در میانه فصل زمستان، کاری که ما امروزه میتوانیم بکنیم، برای او وحشت آور بود؛ زیرا چنین میوه سردی اگردر چنان زمانی خورده شود قطعا باعث سرماخوردن معده میشود. ما امروزه این حس تعادل را از دست دادهایم و بدون توجه به آب و هوا هر غذایی را میخوریم .
منبع : واحد مركزی خبر
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل روز معلم معلمان رهبر انقلاب دولت مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم خلیج فارس حجاب شهید مطهری
تهران هواشناسی سلامت شهرداری تهران سیل پلیس قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سازمان هواشناسی قتل دستگیری
بانک مرکزی خودرو ارز قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو قیمت طلا دلار سایپا بازار خودرو کارگران تورم
مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس موسیقی فیلم
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
غزه رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین آمریکا چین روسیه حماس نوار غزه عربستان اوکراین نتانیاهو
پرسپولیس استقلال فوتبال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
اینستاگرام همراه اول دبی اپل ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات گوگل پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه قهوه صبحانه بارداری