پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
انجدانرومی
ریشهی گیاه انجدانرومی بسیار مدر (ادرارآور) میباشد. زمانی از این گیاه برای درمان یرقان و سنگ کلیه استفاده میشده است. ریشه و تخم انجدانرومی به هضم غذا کمک میکنند؛ برای این منظور از دم کردهی آن مثل چای استفاده میشود. در قرون وسطی، راهبان پیرو بندیکت مقدس، به سبب خواص داروی و غذایی بیشماری که انجدانرومی داشته است، به این گیاه اهمیت فراوانی دادهاند. ساقههای پر برگ این گیاه به غذا مزهی کرفس میدهد. از انجدانرومی در تهیه سوپ، سالاد سیبزمینی میتوان استفاده کرد. اروپاییها، تخم نمکزدهی انجدانرومی را به روی نان.و پنیر و بیسکویت میپاشند و مزه و طعم آنها را دلچسب مینمایند .
● زیستگاه طبیعی :
انجدانرومی، گیاه بومی جنوب اروپا میباشد، ولی در آمریکای شمالی و بخصوص در شرق ایالات متحده کشت این گیاه متداول شده است. انجدانرومی را در مزارع کشت گیاهان طبی به طور انبوه پرورش میدهند .
منبع : iran۴me
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا اسرائیل مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب مجلس خلیج فارس بابک زنجانی دولت سیزدهم
آتش سوزی تهران پلیس زلزله قتل آموزش و پرورش شهرداری تهران سیل قوه قضاییه سلامت دستگیری سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران تورم قیمت
سریال مشهد تلویزیون فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینمای ایران سینما فیلم رسانه ملی دفاع مقدس
مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه انگلیس ترکیه یمن اوکراین نتانیاهو
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور علی خطیر لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی تلفن همراه اپل گوگل همراه اول اینستاگرام تبلیغات واکسن وزیر ارتباطات ناسا پهپاد
سرطان فشار خون کبد چرب دیابت بیماری قلبی ویتامین کاهش وزن قهوه