دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


مقدمه‌ای بر اصول علمی انجماد مواد غذایی در منزل


مقدمه‌ای بر اصول علمی انجماد مواد غذایی در منزل
کد کتاب : ۱۳۲۵۲۷۲
نویسنده : حامد فاطمیان
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۸۱۱۲۰۵
رده دیویی : ۶۴۱.۴۵۳
قیمت : ۶۰۰۰
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۴
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۵۳۴-۲۶-۷
موضوع : مواد غذایی - نگهداری - سردسازی