سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا


آشپزباشی ـ سال دوم، شمارهٔ ۱۴، اسفند ۱۳۸۶


▪ سالاد آناناس / سالاد عدس: صص ۱۶-۱۷
▪ سوپ جو و کلم / سوپ ذرت: صص ۱۸-۱۹
▪ اردور گل کلم / آش گوجه فرنگی: صص ۲۰-۲۱
▪ بز قورمه / رولت گوشت / خورش زیرو / ترش خوروش: صص ۲۲-۲۵
▪ سینه مرغ با سس قارچ: ص ۲۵
▪ کوفته نخودچی چاشنی دار / آش کشکک / چغندر قلیه ( چنگل قلیه ): صص ۲۶-۲۸
▪ کدوپلو / میل قوی با سبزیجات / خوراک ماهی شوریده ی تنوری با تمبر هندی: صص ۲۹-۳۱
▪ دلمه قارچ: ص ۳۲
▪ خوراک لبو و سیب قرمز: ص ۳۲
▪ اشترودل مرغ و قارچ: ص ۳۳
▪ تارت قارچ و پیاز: ص ۳۶
▪ چیکن گلدن بلو: ص ۳۷
▪ دلمه رژیمی: ص ۳۸
▪ حلیم رژیمی: ص ۳۹
▪ روش تهیه انواع سوپ: ص ۴۰
▪ کلاس شیرینی پزی: ص ۴۴
▪ دسر لازانیا / ترایفل شکلات و نارنگی / مافین مارمالادی / مافین شکلات و فندق / کیک فندق و شکلات: صص ۴۶-۵۰
▪ رولت تیرامیسو / کاکا / حلوای به / بیسکویت پروانه / بیسکویت گل نارگیلی / نان دهکده صص ۵۱-۵۶
▪ کلوچه های کادویی / لانه بلبل / شیرینی نوزین / بیسکویت با کره ی بادام زمینی / رولت با طرح های فانتزی / نوشیدنی شکلاتی: صص ۵۷-۶۲
▪ مربای آناناس: ص ۶۳
▪ ادویه آبگوشتی: ص ۶۴
▪ فوت و فن آشپزی: ص ۶۵
▪ آشپزخانه کودک و نوجوان: ص ۶۶
▪ سفره آرایی: ص ۶۸
▪ کلاس آشپزی: ص ۷۰
▪ یک سرآشپز باید بداند: ص ۷۱
▪ یونان و آئین غذا خوردن: ص ۷۲
▪ غذاهای مقوی و مغذی: ص ۷۴
▪ پرسش و پاسخ: ص ۷۷
▪ جدول: ص ۸۰
ماهنامه آشپزی
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت
مدیر مسئول: محمداسماعیل سعادت رهبری
سردبیر: سونیا پوریامین
مدیر اجرایی: پروین حسینی
محل انتشار: تهران
تلفن: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
فاکس: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
نشانی: تهران، خیابان ستارخان، بین توحید و باقرخان، کوچه ی اکبریان آذر، پلاک۴، واحد۴ شرقی
گستره توزیع: بین المللی
نشانی الکترونیک: ashpazbashi.maggmail.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)