جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سس سفید


کره  :  ۲ قاشق سوپخوری
سرکه  :  ۱ قاشق سوپخوری
آب لیموترش  :  ۱ قاشق سوپخوری
آب  :  ۲ فنجان
نمک  :  ۱ قاشق سوپخوری
اول نصف کره را در قابلمه آب کرده آن را از روی آتش برداشته و داخلش آرد بریزید. سپس آبجوش را در آن ریخته و به‌سرعت آن را هم بزنید. سپس سرکه یا آب لیمو ترش را ریخته بقیه کره را کم کم بریزید و روی آتش ملایم بگذارید تا سفت شود. این سس نباید بجوشد که در این صورت به مثل خمیر در آمده و غیر قابل استفاده می‌شود.