پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا


عسل‌درمانی: خواص غذایی, دارویی و درمانی عسل


عسل‌درمانی: خواص غذایی, دارویی و درمانی عسل
نویسنده : هاشمی - مسعود
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۲/۰۳
رده دیویی : ۶۱۵.۸۵۴
قطع : جیبی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۰۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : RM۶۶۶/ع۵۰۲
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۵۳۲-۶۰-۴

در فصل اول کتاب, مهم ترین ارزش زنبور عسل برای انسان, با اشاره به صفات برتر زنبور عسل درج گردیده است. در فصل دوم بعد از تعریف عسل, انواع عسل معرفی می شود و ترکیبات عسل ذکر می گردد. فصل سوم شامل خواص غذایی, دارویی و درمانی عسل است و در فصل چهارم از بیماری هایی که با عسل درمان می شود نام برده شده است.