سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
بریانی
مواد لازم:
گوشت سردست یا گردن که باید کمی چرب باشد و بدون استخوان ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط ۳ عدد
نان سنگک
روغن نمک و فلفل و زرد چوبه
دستور تهیه:
گوشت را تکه تکه می کنیم با ۳ تا ۴ لیوان آب و ۲ تا ۳عدد پیاز خرد کرده در حرارت ملایم می گذاریم کاملا بپزد وآب آن به خورد گوشت برود در اواخر طبخ کمی نمک وفلفل ویک قاشق ادویه را با آن مخلوط می کنیم وگوشت را از روی آتش برداشته خوب ساطوری می کنیم تابه را می گذاریم داغ شود گوشت را در تابه می ریزیم روی آتش می گذاریم تا گوشت به روغن بیافتد نانها را در فر یا در تابه دیگر کمی برشته می کنیم روی هر قطعه نانرا مقداری گوشت می ریزیم ویک قطعه دیگر نان روی آن قرار می دهیم البته در اصفهان رسم است که کفگیر مخصوص را داغ می کنند وگوشت رابرای هر نفر روی آن برشته می نمایند ولی طریق فوق ساده تر وراحت تر است.
منبع : سایت تخصص بانوان یزد
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
خلیج فارس مجلس حجاب مجلس شورای اسلامی روز معلم بودجه شورای نگهبان دولت سیزدهم مجلس یازدهم جمهوری اسلامی ایران قالیباف جهان
پایتخت سلامت تهران شهرداری تهران هواشناسی فضای مجازی شورای شهر شورای شهر تهران سیل قتل پلیس وزارت بهداشت
خودرو ارز دولت قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو مالیات دلار بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا مسکن
مهران مدیری تلویزیون سریال رسانه تئاتر سینمای ایران فیلم سینما موسیقی سریال پایتخت
سازمان سنجش انتخاب رشته
غزه جنگ غزه رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا حماس روسیه عربستان نوار غزه اوکراین ترکیه عراق
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان تیم ملی فوتسال ایران تراکتور فوتسال بازی وحید شمسایی باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر
هوش مصنوعی اپل اینستاگرام همراه اول تبلیغات گوگل ایرانسل فناوری روزنامه آیفون
ویتامین مواد غذایی سازمان غذا و دارو طول عمر سلامت روان بارداری پرستار دندانپزشکی هندوانه