سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
جوجه کباب
جوجه مرغ : ۷۵۰ گرم
آب لیموترش : ۲.۵ فنجان
زعفران : قدری
پاپریکا : قدری
روغن زیتون : ۰.۵ فنجان
جعفری شاخه ای : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
بهترین وزن برای انتخاب جوجه کبابی از ۷۵۰ گرم تا یک کیلو گرم است و این مقدار کباب برای استفاده دو نفر معمولاً کافی است.
جوجه را تمیز میکنیم و بعد از سوزانیدن پرهای ریزش، آن را میشوئیم و خوب خشک میکنیم و آن را به طریق ذیل قطعه قطعه مینمائیم، بالهای جوجه را بهطوری که کمی از گوشت سینه به آن بماند از سینه جدا میکنیم و سینه را نیز از طرف استخوان جدا مینمائیم (میتوانیم سینه را با استخوان از وسط دو نیم کنیم)، بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهیچه را هم از ران جدا مینمائیم، سپس به نسبت هر یک جوجه ۲ قاشق روغن زیتون، ۲ قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده یا پاپریکا را مخلوط مینمائیم و جوجه را ۴ تا ۵ ساعت در این سس می خوابانیم بعد قطعات جوجه را به سیخ میکشیم، بهطوری که رانها و ماهیچه با یک سیخ و بالها و گردن به سیخ دیگر و سینهها به سیخ سوم باشند، اول سیخهای ران و بال را روی آتش یکنواخت میگذاریم و کمی آتش را باد میزنیم و سیخها را پشت و رو میکنیم، سپس از سس روغن زیتون و آب لیمو به آنها میدهیم و کمی که برشته شد، سیخهای سینه را روی آتش قرار میدهیم (چون گوشت سینه لطیفتر است کمی دیرتر روی آتش گذاشته شود) وقتی قطعات جوجه طلائی و برشته شد (و در طول مدت برشته شدن باید مرتب از سس روغن زیتون و آبلیمو روی آن بدهیم) کبابها را منظم و بهطوری که قطعات آن مشخص باشد در دیس میچنیم و اطراف آن را با جعفری تزئین میکنیم، بلافاصله سر میز میبریم.
آب لیموترش : ۲.۵ فنجان
زعفران : قدری
پاپریکا : قدری
روغن زیتون : ۰.۵ فنجان
جعفری شاخه ای : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
بهترین وزن برای انتخاب جوجه کبابی از ۷۵۰ گرم تا یک کیلو گرم است و این مقدار کباب برای استفاده دو نفر معمولاً کافی است.
جوجه را تمیز میکنیم و بعد از سوزانیدن پرهای ریزش، آن را میشوئیم و خوب خشک میکنیم و آن را به طریق ذیل قطعه قطعه مینمائیم، بالهای جوجه را بهطوری که کمی از گوشت سینه به آن بماند از سینه جدا میکنیم و سینه را نیز از طرف استخوان جدا مینمائیم (میتوانیم سینه را با استخوان از وسط دو نیم کنیم)، بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهیچه را هم از ران جدا مینمائیم، سپس به نسبت هر یک جوجه ۲ قاشق روغن زیتون، ۲ قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده یا پاپریکا را مخلوط مینمائیم و جوجه را ۴ تا ۵ ساعت در این سس می خوابانیم بعد قطعات جوجه را به سیخ میکشیم، بهطوری که رانها و ماهیچه با یک سیخ و بالها و گردن به سیخ دیگر و سینهها به سیخ سوم باشند، اول سیخهای ران و بال را روی آتش یکنواخت میگذاریم و کمی آتش را باد میزنیم و سیخها را پشت و رو میکنیم، سپس از سس روغن زیتون و آب لیمو به آنها میدهیم و کمی که برشته شد، سیخهای سینه را روی آتش قرار میدهیم (چون گوشت سینه لطیفتر است کمی دیرتر روی آتش گذاشته شود) وقتی قطعات جوجه طلائی و برشته شد (و در طول مدت برشته شدن باید مرتب از سس روغن زیتون و آبلیمو روی آن بدهیم) کبابها را منظم و بهطوری که قطعات آن مشخص باشد در دیس میچنیم و اطراف آن را با جعفری تزئین میکنیم، بلافاصله سر میز میبریم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
تهران هواشناسی شهرداری تهران هلال احمر پلیس سردار رادان سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش مشهد سیل مشهد بارش باران
یارانه یارانه نقدی قیمت دلار بورس قیمت خودرو خودرو دلار بازار خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان بازنشستگان ایران خودرو
شهید رئیسی تلویزیون لیلا حاتمی سینما هنرمندان شعر سینمای ایران سریال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی امیرعبداللهیان ترکیه روسیه ولادیمیر پوتین چین غزه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال ابراهیم رییسی رییس جمهور لیگ برتر لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس تراکتور بازی
تبلیغات سامسونگ هوش مصنوعی اپل موبایل ناسا اینترنت نمایشگاه ایران هلث هواپیما
سرطان رژیم غذایی آلزایمر زیبایی سازمان غذا و دارو استرس کاهش وزن پزشک